19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
1 paket buğday haşlanır. Süzdükten sonra soğutulur. Bir su bardağına soya sosu ve sıvıyağ konulur ve buğdayın üzerine eklenip buzdolabında 1 gün bekletilir.
Malzemeler
1 paket aşurelik buğday
yarım su bardağı sıvıyağ
yarım su bardağı soya sosu
2 adet domates
1 demet taze soğan
4 adet çarliston biber
sirke
limon
Tarifi
1 paket buğday haşlanır. Süzdükten sonra soğutulur. Bir su bardağına soya sosu ve sıvıyağ konulur ve buğdayın üzerine eklenip buzdolabında 1 gün bekletilir. 1 gün sonra çıkarılan buğdayın üzerine domatesler, taze soğan, çarliston biberler ufalanarak eklenir. Üzerine limon ve sirke eklenir. Soya sosu tuz lezzeti verdiğinden ayrıca tuz eklenmez
1 paket buğday haşlanır. Süzdükten sonra soğutulur. Bir su bardağına soya sosu ve sıvıyağ konulur ve buğdayın üzerine eklenip buzdolabında 1 gün bekletilir.
Malzemeler
1 paket aşurelik buğday
yarım su bardağı sıvıyağ
yarım su bardağı soya sosu
2 adet domates
1 demet taze soğan
4 adet çarliston biber
sirke
limon
Tarifi
1 paket buğday haşlanır. Süzdükten sonra soğutulur. Bir su bardağına soya sosu ve sıvıyağ konulur ve buğdayın üzerine eklenip buzdolabında 1 gün bekletilir. 1 gün sonra çıkarılan buğdayın üzerine domatesler, taze soğan, çarliston biberler ufalanarak eklenir. Üzerine limon ve sirke eklenir. Soya sosu tuz lezzeti verdiğinden ayrıca tuz eklenmez