Bu Reklam Türkiye`de Yapılsa?

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
Bune ya böyle, Türkiye'de yapılsa; almak içiin canını verirler... =)

valla Türkü,almanı,fransızı,ingilizi falan yok bu işin her ülkede hırsızlık mevcut sırf Türklere özgü birşey değil bu DNA yapısı.Her ülkeye göre bir teori üretilerek oradan çalınır o para Türkiyede olmuş olsa Türkler %100 o otobüs durağını gece kökten sökerek ertesi gün yerinde bulunmıycak bir şekilde düzenlerler oraları ama diğer ülkelerde ne olur bilemem :D

imkansız diye birşey yoktur zor vardır onu bu adamlara söylememiz gerek valla bu ispatlanabilir Türkiyenin en işlek yerlerinden birine koyucaksın o durak yerinde olmaz :D diğer ülkelerdede eminimki o paranın orada durduğu gibi kalıcağını sanmıyorum nereye konmuş acaba o cam içindeki paralar hangi ülkeye ve kaç gün dayanmış araştırmak gerek :D ne yapıp ne edip çalarlar %100

bunu ben koymuştum sil konunu :@

asdasasd bune La tuRkiyede yapıLsa mıLLet oLduRuR kendını :D

zuhaha orda dayım oLacak parayi tek hamlede alir :P :D

türkler bu parayı yolda görsün imkansız diye bişe kalmayacağına eminim :D we are the best

burası turkıye ımkansız dıe bısı yoktur :D

Turkler O camı kırar ^^

haha vaLLahi Canını Verir miLLet

bi camı kıramamıslar yazık onlara türkler olsa balyoz ile tek hamlede kırar :D

ABow paralara bak :D

Doğru burası türkiye tek farkı İmkansız denilen bişeyin olmamasıdır :) Nasıl yapılır anlatayım bir Adet vinç çağırırsın vincin ucuna Topuz'u takarsın kaç kilo veya ton ağırlığında bilmiyorum ama çarptığı bir arabayı ters çevirecek kadar güçlü olduğunu söyliyebilirim Tek hamlade o topuz otobüs durağına vurursa orası sağlam kalmaz böylece o firmada özür dilerek söylüyorum G...t olur :) işin kısası budur.

Geri