Bu konuya bakin cok onemlİ !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xdocxd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

xdocxd

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
xdocxd
ARKADASLAR prestiqe`fhr nin Kazim.cfg si cok lazim lütfen .. bu sitede bulamıyorum bu kazim.cfg i lütfen biri link atsın hatta cfg i acinca nick Netbilgini.com%|%fhR.# oluyor lütfen bilen biri varsa link atsın ! repe bogucam :sad:

Arkadaşım Cfg Sana yarardan çok oyundaki diğer oyunculara haksızlıktır ne zaman anlıyacak bu millet ? Sen CFG ile üstünlük sağlarsan inanki oyundan hiç zevk almazsın zaten bu cfg işi oyundan soğutuyor ama yinede sen bilirsin ben kesinlikle tavsiye etmem bu site benim olsa hiçbir Cfg wall paylaşımlarına izin vermem :)

Ya birader cfg siz oyun bende isterimde yapicak bisi yok millet cfg kullanıyor bu da benim sinirimi bozuyor . Evet kazim.cfg linkini bilen atsiin

Ya birader cfg siz oyun bende isterimde yapicak bisi yok millet cfg kullanıyor bu da benim sinirimi bozuyor . Evet kazim.cfg linkini bilen atsiin

:D:D Sen çocukla çocuk ezikle ezik olma sende bilek varsa gerisini boşver bu oyun delikanlı işi bazı ezmeler gibi cfg kullanarak kendini kral zannedenlerden olma sende bilek varsa her türlü kralsın çoğu kişi ya hile ile yada cfg ile king'im diye geçiniyor ama bilmiyorlar'ki hiçbir şey yapmıyorlar :D:D

Geri