Bu Konu Herkes İçin Yararlı Olacaktır !

0
EXE RANK

RakiSh.` JIX ;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
RakiSh.` JIX ;;
Öncelikle Selamın Aleyküm

Benim Sorunum Var Bu Konu Çözülürse Bir Çogumuz Dertlerimizden Kurtulagız

Benim Fps 100 Ama Adamlar Olunca Karşımda 20 30 40 Fps Ye Düşüyor

Denediyiğim Yollar
4 Kez Format Attım
Ekran Kartını Güncelledim

Ama Hiç Biri İşe Yarmadı Önerilerinizi Söleyin .
Sağolun Şimdiden
:drool::drool:

aynısı bendede oluo cozum bulamadım walla

Konu Güncel.

ekran kartın ne krds

Nvdia Geforce 5500 Pc Değiştirdim Aynı Ekran Kartını taktım .
öbüründe Böyle deyildi.

Konu Güncel.

Fan temizlemeyi dene ..

krdş aynı sorun bendede vardı..benımde ekran kartı nvdia gt 540m..bende ekran kartının en son sürümünü yüklemiştim sorun hallolmamıştı..sonra en son beta sürümünü yükledim...sonra nvidia denetim masasından 3d ayarlarının yönetilmesi kısmındaki genel ayarlarıının hepsini kapalı...offf...şeçtim sora yine 3 d ayarlarının yönetilmesi kısmında program ayarlarından cs yi şeçtim ve oyunu yüksek performanslı nvdia işlmecisiyle çalıştırmayı şeçtim sorunum halloldu..bide sen dene krds belki senınde düzelir...

krdş aynı sorun bendede vardı..benımde ekran kartı nvdia gt 540m..bende ekran kartının en son sürümünü yüklemiştim sorun hallolmamıştı..sonra en son beta sürümünü yükledim...sonra nvidia denetim masasından 3d ayarlarının yönetilmesi kısmındaki genel ayarlarıının hepsini kapalı...offf...şeçtim sora yine 3 d ayarlarının yönetilmesi kısmında program ayarlarından cs yi şeçtim ve oyunu yüksek performanslı nvdia işlmecisiyle çalıştırmayı şeçtim sorunum halloldu..bide sen dene krds belki senınde düzelir...

aynen Katılıorum

ekran kartın sornlu o bendede vardı adam yokken fps 1oo adamlar varken 4o 5o ekran kartını deiştir krds

Benm Diğer Pcde Aynısı oluyordu Ama Bunda Olmuor Sağol Desteğin için

AktAş Daha Çok düştü :S

Geri