Bu adamı clanına alıcak var mı? :) :)

3
EXE RANK

astonishinq`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
astonishinq`
Allah'ım koptum. :)

Daniel Guzia gibi adam maşallah...

Bilerek yapmış.Zaten herkes kayıt altında oyun oynamaz...

Böyle Bir Adamı ben Clana Alırım Tabiki Çok Büyük uğraşlar sonucunda Bir profesyonel yapabilirsem elbette bunun için çok uğraşmak gerek bu tür oyuncular 1 şarjör boşaltsa bile adam vuramayan tiplerden bunları adam etmek ve geliştirmek çok zaman ister ama silah konusunda bayağı bir çaba göstermek lazım nasıl kullanılacağına dair bu tür oyuncuları dışlamak iyi olmaz bakarsınız bu tür oyunculardan birer profesyonel çıkar belli mi olur ?

Adam iyimiş baya :R

Böyle Bir Adamı ben Clana Alırım Tabiki Çok Büyük uğraşlar sonucunda Bir profesyonel yapabilirsem elbette bunun için çok uğraşmak gerek bu tür oyuncular 1 şarjör boşaltsa bile adam vuramayan tiplerden bunları adam etmek ve geliştirmek çok zaman ister ama silah konusunda bayağı bir çaba göstermek lazım nasıl kullanılacağına dair bu tür oyuncuları dışlamak iyi olmaz bakarsınız bu tür oyunculardan birer profesyonel çıkar belli mi olur ?

Adam rol yapmış kardeş

Eğer 4-6 sniper ile tek atışta 3 adam vuramıyorsan sende iyi sayılmazsın :)

Eğer 4-6 sniper ile tek atışta 3 adam vuramıyorsan sende iyi sayılmazsın :)
Böyle diyorsun ? Tek atışta 3 adam vurmak bir rekor ? Hatta aynı anda Yani profesyonel takımlarda bile tek başına tüm takımı vurup tk atan adamlar var ? onlardamı iyi sayılmaz ? Ben şunu anlayamadım Veya şöyle diyeyim bundan yani 2007 senesinde ben yeni başlamışken ozamanlar 1.6'ya geçmiştim 1.5'den o yıllarda bir tane adam vardı Patrick_Herman Nickli bir oyuncu bu oyuncu tek başına Awp india'mıydı yok bir tane Awp haritasında tek başına 17 oyuncuyu vurdu bende buna şahidim ? peki bu adamdamı iyi değil ! Awp kullanmak zaten sanat gibi bişey biliyorsan kullanırsın ve bu adam bir efsane gibiydi 17 kişiyi vurmak rekorlarında üstünde zaten taş çatlasın 5-6-7 adamı vurursunda 17 adamı nasıl vurursun şaşdım doğrusu,

Bizim teama da böyle sağlam bir adam lazımdı :D

Banada bilerek geldi.Nedenini arkadas söylemiş zaten, herkes video kayıttayken boyle bisi yapmaz + upload etmez :)

Geri