Faik Küçükali
Kullanıcı










4
- Katılım
- 1 Mar 2009
- Mesajlar
- 4,372
- Tepkime puanı
- 0
- Yaş
- 32


Tarif Ayrıntıları
Mutfağı :Türk
Türü :Salata
Pişirme Süresi :10-15 dk
Beslenme Tipi :Vejetaryen
Pişirme Şekli
işirilmez
Zorluk :Kolay
Kişi Sayısı :2-4
----------------------
Tarif Malzemeleri
1/2 demet maydanoz
100 gr pırpırım (semizotu)
4-5 nane yaprağı
1 su bardağı koruk suyu (nar suyu da olabilir)
biraz tuz
1 adet salatalık
1 adet soğan
2 adet yeşil biber
4 adet domates
------------------------
Tarifin Hazırlanışı
Vitamin yönünden çok zengin ve çok lezzetli bir salata çeşididir. Sebzeler yıkanır, ayıklanır ve kabukları soyulacak olanların kabukları soyulur. Bütün sebzeler çok ince doğranır. Tuz atılıp iyice ezilir. Koruk suyu veya nar suyu eklenir ve istenirse üzerlerine buz konup servis yapılır. Bostana genellikle çiğ köfte gibi acılı yemeklerle yenildiği gibi, Kebap ve Söğülme ile de yenilir.
Mutfağı :Türk
Türü :Salata
Pişirme Süresi :10-15 dk
Beslenme Tipi :Vejetaryen
Pişirme Şekli
Zorluk :Kolay
Kişi Sayısı :2-4
----------------------
Tarif Malzemeleri
1/2 demet maydanoz
100 gr pırpırım (semizotu)
4-5 nane yaprağı
1 su bardağı koruk suyu (nar suyu da olabilir)
biraz tuz
1 adet salatalık
1 adet soğan
2 adet yeşil biber
4 adet domates
------------------------
Tarifin Hazırlanışı
Vitamin yönünden çok zengin ve çok lezzetli bir salata çeşididir. Sebzeler yıkanır, ayıklanır ve kabukları soyulacak olanların kabukları soyulur. Bütün sebzeler çok ince doğranır. Tuz atılıp iyice ezilir. Koruk suyu veya nar suyu eklenir ve istenirse üzerlerine buz konup servis yapılır. Bostana genellikle çiğ köfte gibi acılı yemeklerle yenildiği gibi, Kebap ve Söğülme ile de yenilir.
