bll
Kullanıcı








0
- Katılım
- 5 Şub 2010
- Mesajlar
- 483
- Tepkime puanı
- 0
- Yaş
- 30


Malzemeler 1 / 2 su bardağı nohut
1 / 2 su bardağı börülce
1 / 2 fincan kırmızı fasulye
kıyılmış 1 inç parça taze zencefil
2 adet yeşil veya kırmızı biber
ince doğranmış 3 yemek kaşığı taze maydanoz
ince doğranmış 3 yemek kaşığı taze kişniş
1 / 4 su bardağı zeytinyağı
1 limon suyu
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı deniz tuzu
taze çekilmiş karabiber
1 yemek kaşığı tereyağı karışımından zeytin
1 tatlı kaşığı siyah hardal tohumu
1 / 2 tatlı kaşığı kimyon tohumu
1 adet rezene ince dilimlenmiş
Hazırlanışı Nohut, börülce ve fasülye bir gece önceden suda bekletilerek haşlanır.Dilerseniz herhangi biriylede yapabilirsiniz.
Diğer malzemelerde güzlece kesilip büyük bir salata kasesinde güzelce karıştırılır.Afiyet olsun.
1 / 2 su bardağı börülce
1 / 2 fincan kırmızı fasulye
kıyılmış 1 inç parça taze zencefil
2 adet yeşil veya kırmızı biber
ince doğranmış 3 yemek kaşığı taze maydanoz
ince doğranmış 3 yemek kaşığı taze kişniş
1 / 4 su bardağı zeytinyağı
1 limon suyu
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı deniz tuzu
taze çekilmiş karabiber
1 yemek kaşığı tereyağı karışımından zeytin
1 tatlı kaşığı siyah hardal tohumu
1 / 2 tatlı kaşığı kimyon tohumu
1 adet rezene ince dilimlenmiş
Hazırlanışı Nohut, börülce ve fasülye bir gece önceden suda bekletilerek haşlanır.Dilerseniz herhangi biriylede yapabilirsiniz.
Diğer malzemelerde güzlece kesilip büyük bir salata kasesinde güzelce karıştırılır.Afiyet olsun.
