Bobo ortada kaldı!

4
EXE RANK

~AAHHMMEEDD``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~AAHHMMEEDD``
Sporting Lizbon, fazla para isteyen Juan Figer'e kapıyı gösterdi, Beşiktaş'tan 3 milyon Euro isteyen Bobo 'tamamen duygusal' bir açıklama yaptı: Ücret dert değil, kulübümü çok seviyorum.

Kayseri’deki Türkiye Kupası Finali sonrasında, “Beşiktaş’taki son maçıma çıktım. Bana sözleşme teklifi yapmadılar” diyen Bobo, menaceri Juan Figer’in kurbanı oldu... Brezilyalı futbolcuyu Sporting Lizbon’a ***ürmeyi planlayan Figer, Portekiz ekibinden yüklü bir imza bedeli istedi. Önce bu transfere sıcak bakan Sporting, Figer’in istekleri bitmek bilmeyince Brezilyalı menacere kapıyı gösterdi. Abola Gazetesi de, “Açgözlü Figer, Sporting’i bıktırdı” başlığıyla verdiği haberde, Bobo transferinin suya düştüğünü yazdı.

‘Golcü aldılar mı?’

Eskişehir maçı sonrasında muhabirimiz Orhan Yıldırım’a, “Beşiktaş, Forlan’ı aldı mı” diye soran Bobo, “Ben kalmak istiyorum. Umarım kalacağım. Beşiktaş’ı çok seviyorum” ifadesini kullandı. Daha önce senelik 3 milyon Euro istediğini hatırlattığımız Sambacı, “Para dert değil. Önemli olan bu taraftara layık olabilmek” diyerek dikkat çekici bir açıklamaya imza attı.

Geri