Bizi çekemeyen anten taksın :)

1
EXE RANK

Khardesh`s

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Khardesh`s
Evet beyLer bu araLar bizi karalamaya çalışan arkadaşlar var. Lütfen konuyu kapamayın. Bizi çekemeyen anten taksın. Nokta :)
Yeri burası değil ama ben koyiyim dedim :D

Bencede knka :D Çekemyen anten taksın :D Herkes ghos7 deyip deyip duruyor :d Botlar :D:D:D

:D ahmet abiyi ve te***** çekemeyen anten taksın beni de bebe sanmayın nasıl vs attığımı clandaki bazı kişiler biliyor :)

bizi çekemeyen digitürk ayda 9.99 TL

knk sizi çekemeyen digitürk ayda 9.99 TL

Bizi çekemeyene digitürk ayda 9.99 tl. (:

Bizi çekemeyene d-smart ayda 31.99 'a :)

Eyw kanka :D Bugun su clan listesini güncelleyekde koyak foruma :D

eveT clan güncel list koyalım da önce sroda şu charı 64 yapayım :D

gençler yanlışınız var digitürk ayda 14.99 ilk ay lig tv ücretsiz ve sinema paketlerinin hepsi ayrıyetten 150 den fazla digi kanal yanında ve uydu + çanak + kurulum ücretsiz kalsjdflşgjdflşg

adam digi yhaa :D aynen ama almayın kazık yemeyim bi site atayım ayda bedavaya ücretsiz tüm maç ve dizileri isterseniz sinema filmlerini bedavaya izleyin asdlasldjkj :D
gençler yanlışınız var digitürk ayda 14.99 ilk ay lig tv ücretsiz ve sinema paketlerinin hepsi ayrıyetten 150 den fazla digi kanal yanında ve uydu + çanak + kurulum ücretsiz kalsjdflşgjdflşg

ayda 5 ytl daha verip HD yayına sahip olabilirisniz internette hd yayın varmı arkadaşlar sorarım sizlere lkad

aynen bana attı güzel ora hacı :)

Var tabi hd bide hQ kanallar ayrıca beleş olsun hd sine mi bakacaz qwe dsa aşlsdi

lan bütün erotik kanallarda hediye sdlşfk

teen tv :D grup tv az çakal deilsin harun asşsdlkkad

Kopardınız beni harun,burak qwewqe :D

:) ikisi de iboyu çekemiyo ne yapsınlar.harun iboyla girdiği tek maçta ben de vardım ibo harunun 3 katı adam vurdu pasif harun awp base xd koptum o gün gameover da cfg master diye anırır sadece.bütün nooblar birleşti bize kafa tutuyorlar :S

Geri