“Biz kupayı alana kadar seri devam edecek”

8
EXE RANK

~ Paa$aaLiii *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
pasali7.wordpress.com
~ Paa$aaLiii *
Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisi 6. maçında Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız Efes Pilsen'i konuk edecek. Karşılaşma Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak ve Spor Max ve SKY Türk'ten naklen yayınlanacak.

0-0 başlayan serinin Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanan ilk iki maçını Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız kazanırken, Abdi ipekçi Spor Salonu'nda oynanan iki maçı ise Efes Pilsen kazandı. 2-2 berabere süren serinin Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanan 5. maçını ise 74-68 Efes Pilsen kazandı ve durum 3-2 oldu.
Bugün oynanacak karşılaşmanın Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız adına serinin devam etmesi için büyük önemi bulunuyor.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda taraftarımız önünde yapılacak bu karşılaşma ile ilgili olarak şube direktörümüz Nedim Karakaş açıklamalarda bulundu. Karakaş, bugün oynanacak karşılaşmanın büyük öneme sahip olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
"Geçtiğimiz 5 maç gösterdi ki her iki takım arasında güç dengesi açısından bir fark bulunmuyor. İlk 3 maçta elimize gelen fırsatı ve avantajı kullanamadık. Üçüncü maçın son 5 dakikasında yaptığımız hatalar, hakemlerin tutukları nedeniyle bu maçı kaybettik. Üçüncü maçı vermemiz 4-0 bitecek seriyi maalesef 3-2 aleyhimize getirdi. Ama ben inanıyorum ki hedefimizden en ufak bir şaşma olmadı. Bu maçı mutlaka kazanıp cumartesi günkü son maçta şampiyonluk kupasını müzemize götüreceğiz. Dileğim gerek taraftarlarımızın gerek oyuncularımızın rakibimizin sezon başından bu yana uyguladığı gerilim politikasına cevap vermemeleri. Çünkü bu bizim aleyhimize oluyor. Rakip takım bu durumu strateji olarak uyguluyor işe yaradığını gördükçe de buna devam ediyor. O nedenle son derece sakin ve kontrollü olmamız gerekiyor. Bilinçli hareket etmemiz ve rakibimizin kurduğu tuzağa düşmememiz lazım. Benim taraftarlarımızdan beklentim: Efes Pilsen taraftarları ne yaparsa yapsın bizim taraftarımızın onlara cevap vermemeleri. Maçlar devam ediyor ve biz kupayı alana kadar devam edecek."

Serinin 6. maçı için biletler satışta

Beko Basketbol Ligi'nde, Play-off final serisi 6. maçında Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız ile Efes Pilsen arasında oynanacak olan karşılaşmanın biletleri, Biletix'ten satışa çıktı. 17 Haziran 2009 Çarşamba günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

1. Kategori Tam: 10.00 TL-Öğrenci: 5,00 TL
2.Kategori: 20.00 TL (Saha İçi Loca)

Efesliler bilet 110 TL aynı şeyi bizede yapmışlar çok iyi mislleme olmuş.Allhın izniyle bugün Abdi İpekçideyim Tüm renkdaşları bekliyoruz...

Alacağız maçı...

Ya alacağız, ya da alacağız... =)

Geri