Birisi " Kinq <h$> " mi Dedi ? DaL İceri ..

0
EXE RANK

Jaay^Cee

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Jaay^Cee
Buyrun Kinq <h$> ' nizin açığı .
Bi aralar cs4.cs0yuncu.c0m serverinde takılan ve miLLetin kinq gözüyLe bakıp cfg isteği Kinq <h$> ' nin Sırrını Açıklıyorum :D

Bi Aralar cs4 ' de foNdip > cLanındaydı .
foNdip > BiLqin <C> ' de bunun yakın arkadaşıydı [ aynı zamanda benimde arkadaşım ]
İşte Onun Ağzından Kinq <h$> [ Muhammet]'in REZİLLİĞİ

[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/3097/kingig.png[/IMG]

belliydi qwe :D aciz insan

Hak yerini bulur nasıl olsa :)

qwewqwe kank ****sın :D

allaım lameri ya
anca hile

qweqwewqewq bot :D

Yorumlar İçin Teşekkürler Beyler :)

türklerden hilesiz king bu gidişle zor çıkar tek tük varda onlarda şüpheli :)

bu ipne kinq hs hakkımı yedi orda bunun yüzünden hilecı olduk adıda taha oynarken cross una bakın bı aşşagıya bi yukarıya dikkatlı bakın :D

ben seni kardsm knka olarak konusayım.. sen git nbde yayınla ayıp yaptıqın muhoda benm kardesm yakısmadı sana..

hahaha lan sız buna hılemı dıyorsunuz boTlar recoıl mermı sekmemesı ıcın o zaman cfg de 1 hıle ondada recoıl kodları war mermı sekmemesı ıcın lamerler yha hahaha :):)):) qh cı deılız bız baba !!!!

ben seni kardsm knka olarak konusayım.. sen git nbde yayınla ayıp yaptıqın muhoda benm kardesm yakısmadı sana..
qh0s7 & recoiL kuLLanan kardşLerinLe takıL o zmn kimseyi zorLa tutan yok :001_cool:
qh0s7'un da kimin oldğunu çok iyi biliyorsun [ Delete # Taha <C> ] :sleep:

Tek kelımeyle quluyorum hahaha :):):)

hahaha lan sız buna hılemı dıyorsunuz boTlar recoıl mermı sekmemesı ıcın o zaman cfg de 1 hıle ondada recoıl kodları war mermı sekmemesı ıcın lamerler yha hahaha :):)):) qh cı deılız bız baba !!!!
Sen kimsin bilmiyorum ama recoil'e hiLe demeyen birisiyLe muhattap biLe oLamam .
1) Program halinde lisanslı olarak satılan recoil vardır [ Yani Kinq <h$> ' nin ]
2) Cfglerde kullanılan sxe geçmeyen saçma sapan recoil ayarları vardır .

Hadi bak daLgana :sneaky2:

lan lamer keco bı s... qit botmusun sen bebekken beşıkteyken ekmeye aqu uqu sut ıcın ınqa alarak bız cs oynuyorduk hade bayım kanıtlarla qel ole kımseye ıfTıra aTma

TEK DIYECEGIM SU ------------------- KONU KİLİT----------------------

Daha sağlam kanıt olacak mı ?

Bkz. BiLqin' in Yorumu :
ben seni kardsm knka olarak konusayım.. sen git nbde yayınla ayıp yaptıqın muhoda benm kardesm yakısmadı sana.

Botunda lamerinde çocuğunda kim olduğunu herkes gördü
Ayık oL .!

lan qhosT dıyorsun bot.... kanıt qosTermeden ıftıra aTma bu aRada hazırlık lı ol pc ne qırıp senı REZIL EDECEM AYIK OL

Bide ben onu lisansli degil int den bulup indirdim buda sana kapak olsun bida bilmedigin islere burnunu sokma rezil ederim seni ....

Geri