''Birilerinin bunu düzeltmesi gerekiyor''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

styla45

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
styla45
Diyarbakırspor'un başarılı futbolcusu Tolga Doğantez'in açıklamalarından, Ajansspor.com'un derledikleri;
"Hafta içinde bilindiği gibi biz iki antrenmana çıkmadık. Kulüp içinde maddi problemler var. Hiçbir zaman bu sorunu dışarıya yansıtmadık. Ziya hocanın bunda rolü büyük. Karşımızda her ne kadar iyi niyetli olsa da grup göremedik. Sezon başında ilk 11'de oynayan arkadaşların para alamadıkları var, alanlar da var tabii. Fakir edebiyatı yapmak istemiyorum. Çok zor şartlarda takımı buraya getirdik. Birilerinin bu işe el atması gerekiyor. Diyarbakırspor bu ülke için önemli bir yerde bulunuyor. İki gün antrenmana çıkmadık, 3 gün hocamız izin vermişti. Son 9 günde sadece 3 gün antrenman yapabilidik. Maça iyi başlayamadık. Bir türlü tempo yapamadık. İkinci yarı oyuncu değişikliği ile daha iyi oynadık. Maçtan önce biz şunu konuştuk; bugün onurlu ve gururlu oynanamız gerekiyordu. Skorun ve puanların önemi yoktu bizim için. Diyarbakırspor daha sağlam temeller atabilir. Ben Diyarbakırspor'da 2005-2006 sezonunda da oynamıştım. Takım birçok yönden ilerleyememiş. Benim oynadığım zamanlar takım iyiydi. Takım olarak bir doğaçlama oldu. Herkes birşey düşünüyor, bir hareket yapmamız gerekiyordu. Yabancı oyuncular "haksızlık olan yerde biz de sizin yanınızdayız" dedi. Biz de duyarlı davrandık. Diyarbakır'da yaşam çok zor. Biz bu konuda duyarlı davranmıştık. Biz tekrar bunu aramızda konuşacağız. Birilerinin bunu düzeltmesi gerekiyor. Diyarbakır gerçekten kaynaklarını yaratabilecek bir camia. Biz önümüzdeki hafta da antrenmana çıkamayabiliriz eğer şartlar olmazsa. Herkesin elini taşın altına koymasını istiyorum"

Geri