Bir elimiz yağda bir elimiz balda

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-k1nq`LioN*
Türkiye'de el üstünde tutuluyoruz. Ne istiyorsak yapmaya çalışıyorlar. Yemek için bile özel olarak ilgileniyorlar. Çok rahatım'

k142_bjk_almeida_simao_fernandes.jpg

Beşiktaş'ın devre arasında Atletico Madrid'den renklerine bağladığı Simao Sabrosa, ülkesi Portekiz'in önemli gazetelerinden Record'a verdiği özel röportajda birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş hakkındaki ilk izlenimlerinin çok olumlu olduğunu belirten Portekizli yıldız, 'Kulüp mükemmel imkanlara sahip. Kadroda birçok Portekizli oyuncu bulunuyor. Ancak sadece onlarla değil bütün oyuncularla iletişimim çok iyi. Takım içerisinde çok sıcak bir ortam var' dedi.

TÜRKİYE'DE el üstünde tutulduklarını vurgulayan 31 yaşındaki oyuncu, 'Burada öncelik oyuncular... Kulüp içinde en önem verilen olgu bizleriz. İnsanlar istediklerimizi yerine getirebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ne tür yemekten hoşlandığımıza kadar birçok konuda yardımcı oluyorlar. Kulüp olabildiğince rahat olup işimizi yapmamızı istiyor' diye konuştu.

HEM BEDENİME HEM DE RUHUMA
SIMAO, Beşiktaş'a transferi hakkında ise, 'İşin aslı Atletico'dan Ocak'ta ayrılmayı düşünmüyordum. Ancak Beşiktaş geri çeviremeyeceğim bir teklif yaptı. Evet, para da önemli tabi ancak bu teklifi sadece maddi olanakları yüzünden kabul etmedim. Sadece para için Beşiktaş'a gelmedim. Tümüyle hem bedenime hem de ruhuma hitap eden yeni bir maceraydı bu teklif' dedi.

Artık zamanı gelmişti
27 Ağustos'ta Portekiz Milli Takımı'nı bırakma kararı alan Simao, 'Bu, ailem ve arkadaşlarımla toplanıp aldığım zor bir karardı. Milli takımların her seviyesinde toplam maç sayısı 150'den fazla maça çıktım. Artık zamanı gelmişti. Geri dönmek gibi bir düşüncem yok. Şimdi aileme zaman ayırmak istiyorum' diye konuştu.

Geri