Bilinmesi Gerekenler + Hatalar Ve Sebebleri (Özel Bir Anlatım) By PortalCS.

0
EXE RANK

PortalCS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
profedcs.tr.gg
PortalCS
Selam NB Ailesi, Bildiğiniz üzere Bazı arkadaşlar Hep oyunun bir yerinden bir yerine hata alıyor bazen hiç olmadık yerlerden ve girilen sunuculardan indirilen ayarlar oyunu bozabiliyor bunun sebebleri ve nedenleri gibi uzun bir anlatım yapmayı düşünüyorum amaç sizlerin bazı konularda fikir sahibi olmanızdır çünki bazı cs oyuncusu vardır ki sadece oynar benim gibiler ise hem oynar hem sorunlara isteklere çözümler getirir bu yaptığımız elbette nihai olarak çok yardımseverliktir ben şahsen bundan gocunmuyorum neyse bazı arkadaşlar dedik bu arkadaşlar oyunu indirir kurar ve oynar fakat ! bir yerde yanlışları var şunu düşünmüyorlar bu oyun nerden geldi ? kimler topladı ? kimler hostinglere paylaştı ? kim ne yaptı hangi ayarları ekleyip bize indirtiyorlar neden biz olmayacak yerlerden hatalar alıyoruz ? bunlar hiç düşünülmeden yapılan şeylerdir sonra vay efendim ben şurdan hata alıyorum burdan hata alıyorum diyip duruyorlar ? fakat hiç sormuyorlar ki ben bunu indiriyorum ama bu buraya nasıl geldi şimdi sizlere hataların bazılarını ve neden oldukları sorunu açmak istiyorum.

Girdiğiniz Bir sunucu Size Neden Hata Verir ?

Normal olarak bu teoride imkansızdır çünki her hosting aynı patchli ve aynı ayarlı dosyaları verir fakat ? nasıl oluyorda verilenler ile bindirilenler farklı oluyor ?

Cevabı: İndirdiğiniz Yer Eğer bir açıklama yapmamışsa ve o sürümü indirdiğinizde bir sorun yaşıyorsanız paketlemede bir sıkıntı vardır demek ki ? bu yüzden bir sunucuya girerken bazı yerlerden hata vererek sizi oyundan atabilir.

Sxeli bir sunucuya girdiğimizde neden hata alıyoruz ?

Bu bir Diğer sorun Aynı yerden Aynı şekilde Aynı şeyleri indiriyoruz fakat nasıl oluyorda Teoride indirdiğimiz yerler gibi buda farklı şekilde hata verebiliyor ?

Cevap: Girdiğiniz Server bir şeyi desteklemiyorsa bu hatayı alırsınız bu hata genelde modelsler'de veya patch ile ilgili olabiliyor bu yüzden olmadık yerlerden acayip acayip hatalar alıyoruz.

Hiç düşündünüz mü ? girdiğiniz bir sunucu bir ton şey yüklüyor ve bu yüklenenler varolan şeyleri değiştiriyor ve bu değişenler bize hata veriyorlar peki bunu nasıl anlayabiliriz ?

Cevap: Bir Sunucuya giriyoruz girdiğimizde bir çok şeyin yüklendiğini görüyoruz ve bu yüklenenler zaten sizin indirdiğiniz sürümde oluyor ve bu olanların yerini değiştiriyor bu yüzden değişenlerden hatalar geliyor :)

Onun için girdiğiniz sunuculara dikket etmenizde fayda var her önünüze gelen şeyleri indirtmeyin zaten o indirilenler sizin patch'de var ? ama karşı taraf kendi ayarlarını sizin sürüme eklediği için o sunucudan çıkıp diğer sunucuya girdiğinizde o indirilenlerden hata alırsınız :) işte gizli bir parola o_O

NEDİR O PAROLA :)

Parola şu Siz bir sunucuya girersiniz gireceğiniz esnada bir çok şeyin indirildiğini görürsünüz bunlar bitincede servere girersiniz ? buraya kadar sorun yok canınız sıkıldı ve o sunucudan çıktınız başka bir sunucuya girdiniz fakat girerken birden hata aldınız :) işte size neden hata aldığınızı söylüyorum

Girdiğiniz bir sunucu varolan dosyaları kendi ayarlarıyla değiştirir varolanlar silinir yerine hostinglerin ayarlarıdı ayarlar yüklenir siz o sunucudan çıkıp diğer sunucuya girdiğinizde birden o değiştirilenlerden birisi hata verir ? bu yüzden her zaman için orjinalleri bir köşede muhafaza etmek gerekir.

Şunu unutmayın bir sunucutya girmeden önce oyundaki varolan orjinal şeyleri kopyalayın ve bir yere koyun eğer bunu yapmadan girerseniz ayarlar değişecek ve bir çok hatalar almış olacaksınız :) onun için mutlaka orjinal olan dosyaları yedeklemeyi unutmayın. :)

iyi forumlar.

Anlatım, By PortalCS.

Geri