BİLGİSAYARINIZDA Tamire,Formata ve Resetlemeye son Bırakın PC Kendini Tamir Etsin.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbugra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

csbugra

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
csbugra
Kendim denedim % 100 başarılı bir pro
virgul.gif
benim pc mavi ekran olup kapanıyordu hardisci değiştirmeyi düşünüyordum bu pro kurtardı tavsiye ederim.

Türkçe " Haziran 16
virgul.gif
2007
Posted by
virgul.gif
Program . Download
virgul.gif
Bilgisayar
virgul.gif
Program
virgul.gif
Download
virgul.gif
Windows. trackback

Tanıtım:
Bilgisayarınız için artık yavaşlama
virgul.gif
donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare
virgul.gif
diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare
virgul.gif
bilgisayarınızın daha hızlı
virgul.gif
daha istikrarlı olmasını sağlar.

Faydaları
Sürekli
virgul.gif
otomatik olarak ve sessizce arkaplanda çalışır. Kendini otomatik olarak günceller. Kolay kullanımıyla işlemlerinizi rahatça yapabilirsiniz.

Bilgisayarınızı Korur
Casus yazılımlar için bilgisayarınızı tarar ve siler. Casus yazılımların sisteminize yüklenmesine izin vermez. Bilgisayar aktivitesi geçmişini temizler.

Bakım - Onarım Yapar
Geçersiz kayıt defteri girişleri için tarama yapar ve düzeltir. Sistem konfigürasyonunu gerekirse tamir eder. Geçersiz başlangıç nesnelerini siler.

Performansını Artırır
Gereksiz dosyalar için tarama yapar ve temizler. İnternet ve ağ hızını arttırır.

Yardım ve Destek
Ne zaman ihtiyacınız olursa (365 x 7/24) etkili yardım sağlar. Güncellemeler ve yükseltmeleri innDirebilirsiniz.

Ek olarak.
Ekstra yardımcı araçlar bulunmaktadır. Sisteminizin tüm donanımına ait detaylı bilgileri de bulabilirsiniz.
yuklemebaslat23xpul51zahu9.gif

http://rapidshare.com/files/26264689/Advanced.Windows.Care.Pro.v2.3.0.758.rar

Gerçekten Anlattıgıın Gibiyse Benım Icın Iyı olucak +Rep

EeT katılıyorum Vurguna

Kardeşler yaptınız mı ?

bak kardeş flood yapıyorum ama Benimde Bir sorunum war. HDD ile ilgili bir sorun ;)

Bende floopy fail disk 40 hatası veriyordu onu çözdükten sonra Hard disk cdleri göstermemeye başladı :S Bu program onu çözebilir mi yoksa Yeni hDD aLıcam :)

Hiç gerek yok buna.c windos system host dosyasını değiştir.1kb sadece

Kardeş msn eklermisin profilime yazıyorm.

kardeşim sölüyorsun Devamını getir :@

arkadaslar denendi.... Onaylandı ise yaramasaydı ndn paylasıyım...

windowsun kullanıma bağlı bir ömrü vardır. belli bir zaman sonra artık regedit kayıt sistemi dediğimiz veritabanı temp dosyaları biriktiçce bu tür programlarda artık belli bir yere akdar temizleme yapabilyor (kısacası biraz işletim sisteminin ömrünü uzatması) işletim sisteminizi biraz daha uzun süre uzatmak için iyi bir program saygılar :)

bak kardeş flood yapıyorum ama Benimde Bir sorunum war. HDD ile ilgili bir sorun ;)

Bende floopy fail disk 40 hatası veriyordu onu çözdükten sonra Hard disk cdleri göstermemeye başladı :S Bu program onu çözebilir mi yoksa Yeni hDD aLıcam :)

Çok aciL yardım edin Hddye çok ihtiyacım vaR..

Hiç gerek yok buna.c windos system host dosyasını değiştir.1kb sadece

Bunu bana biri açıklasın Lütfen :@

indirmiyor :D Site yönlendiriliyorsunuz diyor 1 saattir bitmedi gitti xD

Link düzenlenmiştir

Geri