Bıkmadınızmı YALAN söylemekten Schwarze tod .s .s .s

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Capkin06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Capkin06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Capkin06
Arkadaşlar bu schwarze lol clanı hakkında size bi bilgi daha veriyim :D

Bu adamlar gözlerin kestiremedikleri takımlara real tag almazlar bu 1.

Şimdi size bunun kanıtını yapıcam arkadaşlar iyi bakın :D:D

http://www.netbilgini.net/threads/play4life-vs-schwarze-tod.202030/
http://www.netbilgini.net/threads/pk-s-ws-schwarze-tod-sonuc-ortada-at-bi-ql-d.201980/
Bu ss e iyi bakın arkadaslar -ST tagıyla yenildikleri adamlara nasıl laf yapıyorlar ST yi schwarze tod la karıstırmayın falan diye alakası yok diyolar :D:D

Bide alttaki ss e bakın arkadaslar -St tagıyla Non clanını ezip dalgaya aldıkları yorumlara bakın :D

http://www.netbilgini.net/threads/st-ws-non-clan.185328/

Schwarze LOLL = ( ST LOLL ) FARK EDEN BİR ŞEY YOKKK

ya mal st tag fake oyuncular swarze tod varken kim vardı burda söylesene bana biz her zmana kralız tek kral rad black onun kadar oyna da yeter sana

ya mal st tag fake oyuncular swarze tod varken kim vardı burda söylesene bana biz her zmana kralız tek kral rad black onun kadar oyna da yeter sana

ahahahaha demiştim demi lan ergen ilk kez görüyorum böyle bi durumu fake üyelik alıp kendini savunan + kendini kral yapan ilk ve tek ergen sensin sen değil bırak millet seni övsün :D bide gelmıs scwarze tod var ken var dıyor sen kendini adamdan saymıyorsan millet seni niye saysın dostum ? Madem yok neden o konuda st tagıyla nonları yenıp dalgana bakıyorsun ???? :D:D:D

Küfürlü içerik Edit Z1rT*

:D:D:D:D:D:D REDBLACKKKKK sakin ol şampiyonnn :D artık kendi üyeliğinle giripte maç istesen olmazmı ?? :D:D

ya sen sede malmışın yaa :D gerizekalı çocuk biz orada -ST vs non yazmışız farkındasın dimi ? yani konuyu -Schwarze Tod ws Non die açmamışız buda bizim tavrımızı gösteriyor bizim orada savunduqumuz nokta -ST taglı ss leri -Schwarze Tod die açmayın demek oluyor bilmem anlatabildimmi ?? Ya gerçi ben anlattımda senin gibi gerizekalı çocuklar anlayamaz

:D:D:D:D:D:D REDBLACKKKKK sakin ol şampiyonnn :D artık kendi üyeliğinle giripte maç istesen olmazmı ?? :D:D

white1 REDBLACK değil, tanımıyoruz...

ya sen sede malmışın yaa :D gerizekalı çocuk biz orada -ST vs non yazmışız farkındasın dimi ? yani konuyu -Schwarze Tod ws Non die açmamışız buda bizim tavrımızı gösteriyor bizim orada savunduqumuz nokta -ST taglı ss leri -Schwarze Tod die açmayın demek oluyor bilmem anlatabildimmi ?? Ya gerçi ben anlattımda senin gibi gerizekalı çocuklar anlayamaz
red cocuksun sen sus fake üyeliğin anlatsın :D kendini ancak öyle avut lama. :D:D

çapkın sen bi ts ye gelsene bi konuşalım senle kardeşim çocukmuşum ya gel de 2 dk konuşalım cskeyfindeyiz 78.111.109.109 bekliyorum

çapkın sen bi ts ye gelsene bi konuşalım senle kardeşim çocukmuşum ya gel de 2 dk konuşalım cskeyfindeyiz 78.111.109.109 bekliyorum

üff kardeşim olayı bilmediğinden anlıyamazsın. O değilse neden yukarda biz her zaman kralız diyor + neden onların adına aksam son 1 mac atalım dıyor :D:D

göt sıkışınca nasılda çağrıyo ts hemen :DD:D::DD::D çapkın

:D:D merak etmesin orayada gideriz :D

whte1 REDBLACK değil tanımıyoruz diyorum ..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri