17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 1 adet soğan
- 1 adet havuç
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- Tuz
- 250 gr. kıyma
- 6 adet biftek
- 1 çay kaşığı bezelye
- 1 çorba kaşığı salça
- 1 su bardağı su
- 1 çorba kaşığı margarin
Süre:50 dk - 3 Kişilik
Yapılışı
1 adet soğanı ve havucu rendeleyin. 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kabın içinde yoğurun. 1 çay bardağı bezelyeyi ekleyin.
6 adet bifteğin içine, hazırladığınız harcı doldurun. Biftekleri rulo biçiminde sarın. Bifteğin kenarlarını kürdanla tutturun. İçlerini doldurduğunuz biftekleri, margarinle hafifçe yağladığınız tepsiye dizin.
1 çorba kaşığı salçayı, 1 su bardağı suya karıştırın. Bifteklerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kürdanları bifteklerden çıkarıp servis yapın.
- 1 adet soğan
- 1 adet havuç
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- Tuz
- 250 gr. kıyma
- 6 adet biftek
- 1 çay kaşığı bezelye
- 1 çorba kaşığı salça
- 1 su bardağı su
- 1 çorba kaşığı margarin
Süre:50 dk - 3 Kişilik
Yapılışı
1 adet soğanı ve havucu rendeleyin. 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kabın içinde yoğurun. 1 çay bardağı bezelyeyi ekleyin.
6 adet bifteğin içine, hazırladığınız harcı doldurun. Biftekleri rulo biçiminde sarın. Bifteğin kenarlarını kürdanla tutturun. İçlerini doldurduğunuz biftekleri, margarinle hafifçe yağladığınız tepsiye dizin.
1 çorba kaşığı salçayı, 1 su bardağı suya karıştırın. Bifteklerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kürdanları bifteklerden çıkarıp servis yapın.