17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
Malzemeler - 4 kişilik
2 tavuk göğsü,
1 orta boy soğan
1 kırmızı biber
5 çarliston biber,
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 orta boy domates
Tuz, karabiber, kekik
Yapılışı
Göğüs etlerini küçük kuşbaşı şeklinde doğrayıp teflon tavaya koyun. Orta ateşte göğüs etleri suyunu bırakıp çekinceye kadar kavurup tuz serpin. İnce kıyılmış soğan, sarımsak ve zeytinyağını ekleyip sote edin,
Biberleri ince şeritler halinde, domatesi küp küp doğrayıp tavaya ilave edin, Tuz, karabiber ve kekik ekleyip karıştırın, Kapağını kapatıp , ara sıra karıştırarak 15 dakika orta ateşte pişirin, Sıcak olarak servis yapın.
2 tavuk göğsü,
1 orta boy soğan
1 kırmızı biber
5 çarliston biber,
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 orta boy domates
Tuz, karabiber, kekik
Yapılışı
Göğüs etlerini küçük kuşbaşı şeklinde doğrayıp teflon tavaya koyun. Orta ateşte göğüs etleri suyunu bırakıp çekinceye kadar kavurup tuz serpin. İnce kıyılmış soğan, sarımsak ve zeytinyağını ekleyip sote edin,
Biberleri ince şeritler halinde, domatesi küp küp doğrayıp tavaya ilave edin, Tuz, karabiber ve kekik ekleyip karıştırın, Kapağını kapatıp , ara sıra karıştırarak 15 dakika orta ateşte pişirin, Sıcak olarak servis yapın.