Bezelyeli Tavuk Izgara

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
15 Ocak 2010
Mesajlar
17,143
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
-k1nq`LioN*
Malzemeler (4 kişilik)

1 su bardağı dondurulmuş bezelye
1 bütün tavuk göğüs
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Kekik


Yapılışı:
Izgara için kullandığınız tavaya yağı ve buzluktan yeni çıkardığınız bezelyeleri koyun. Kısık ateşte tüm bezelyeler çözünene kadar bekleyin. Bezelyeleri sapatula ile çevirirken istediğiniz büyüklükte incelttiğiniz tavuk göğüslerini de tavanıza alın. Kısık ateşte tavukları ters düz ederek 5 dakika pişirdikten sonra ocağın altını açın ve tavukla bezelyelerin kızarmasını sağlayın. Tuz ve kekik ilave edip karıştırdıktan sonra ocağı kapatın. Yanında yoğurt ya da ayranla servis edebilirsiniz.
 
Geri
Üst