17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
Malzemeler (4 kişilik)
1 su bardağı dondurulmuş bezelye
1 bütün tavuk göğüs
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Kekik
Yapılışı:
Izgara için kullandığınız tavaya yağı ve buzluktan yeni çıkardığınız bezelyeleri koyun. Kısık ateşte tüm bezelyeler çözünene kadar bekleyin. Bezelyeleri sapatula ile çevirirken istediğiniz büyüklükte incelttiğiniz tavuk göğüslerini de tavanıza alın. Kısık ateşte tavukları ters düz ederek 5 dakika pişirdikten sonra ocağın altını açın ve tavukla bezelyelerin kızarmasını sağlayın. Tuz ve kekik ilave edip karıştırdıktan sonra ocağı kapatın. Yanında yoğurt ya da ayranla servis edebilirsiniz.
1 su bardağı dondurulmuş bezelye
1 bütün tavuk göğüs
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Kekik
Yapılışı:
Izgara için kullandığınız tavaya yağı ve buzluktan yeni çıkardığınız bezelyeleri koyun. Kısık ateşte tüm bezelyeler çözünene kadar bekleyin. Bezelyeleri sapatula ile çevirirken istediğiniz büyüklükte incelttiğiniz tavuk göğüslerini de tavanıza alın. Kısık ateşte tavukları ters düz ederek 5 dakika pişirdikten sonra ocağın altını açın ve tavukla bezelyelerin kızarmasını sağlayın. Tuz ve kekik ilave edip karıştırdıktan sonra ocağı kapatın. Yanında yoğurt ya da ayranla servis edebilirsiniz.