BezeLye Corbası

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BabyLoN~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

BabyLoN~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
24 Ara 2008
Mesajlar
1,922
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
BabyLoN~
Bezelye Çorbası

Malzemeler


Mutfak: TC
Zorluk 1 Süre 30 dk. Kaç Kişilik 4 Yöntem



1 Su bardağı bezelye
1 Çorba kaşığı un
1.5 Çorba kaşığı margarin
4 Su bardağı et suyu
Dereotu
Tuz, karabiber, kırmızıbiber




Hazırlanışı
354.jpg


  • 1 çorba kaşığı bezelyeyi ayırarak gerisini haşlayın.
  • Haşlanmış bezelyeleri süzgeçten geçirin.
  • Unu yağda kavurun ve biraz su ilave ederek karıştırın.
  • Süzdüğünüz bezelyeyi ilave ederek karıştırın.
  • Et suyunu ekleyerek kaynatın.
  • İçine ayırdığınız 1 çorba kaşığı bezelyeyi ilave edin, tuz ve karabiberini ayarlayın.
  • İnce kıyılmış dereotunu üzerine serpin.
  • Dilerseniz yağda kızdırılmış kırmızıbiberle servis yapabilirsiniz.
 
Geri
Üst