0
EXE RANK
Tikky.boys
Fexe Kullanıcısı
Beyler Herkezin Bildiği Gibi Uzun Süredir Def Cfg Kapışması oLur Sizce Hangisi...'
Ben Cfg Kullanıyorum,Ama DefKasmak İstiyorum...
Ben Cfg Kullanıyorum,Ama DefKasmak İstiyorum...
Ama O kadar Cfg Master Varken Def Kasmak Doğrumu Hem Ben Ducksuz Oynuyamıyorum Ondan S e n o y n a Takılmıyorum...Def biLek GeLiştirir En fazLa 2 ay ezilirsin aLışana kdr.Sonra hepsini ezersin.socL'da Lan gamede rahatça kasarsın.
Cfq biLek çürütür.KodLar falan kolay hs atmanı sağLar.SocL'da veya Lan gaMede ezilirsin.
Bu benim düşüncem.
Def biLek GeLiştirir En fazLa 2 ay ezilirsin aLışana kdr.Sonra hepsini ezersin.socL'da Lan gamede rahatça kasarsın.
Cfq biLek çürütür.KodLar falan kolay hs atmanı sağLar.SocL'da veya Lan gaMede ezilirsin.
Bu benim düşüncem.
Def biLek GeLiştirir En fazLa 2 ay ezilirsin aLışana kdr.Sonra hepsini ezersin.socL'da Lan gamede rahatça kasarsın.
Bu benim düşüncem.
Bu benim düşüncem.