Beyler Sizce Defmi Cfg Mi Anket!

Sizce Defmi? Cfgmi?

• Def

Oy: 14 56.0%
  • Cfg

Oy: 11 44.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
0
EXE RANK

Tikky.boys

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Tikky.boys
Beyler Herkezin Bildiği Gibi Uzun Süredir Def Cfg Kapışması oLur Sizce Hangisi...'

Ben Cfg Kullanıyorum,Ama DefKasmak İstiyorum...

Def biLek GeLiştirir En fazLa 2 ay ezilirsin aLışana kdr.Sonra hepsini ezersin.socL'da Lan gamede rahatça kasarsın.

Cfq biLek çürütür.KodLar falan kolay hs atmanı sağLar.SocL'da veya Lan gaMede ezilirsin.

Bu benim düşüncem
.

Def biLek GeLiştirir En fazLa 2 ay ezilirsin aLışana kdr.Sonra hepsini ezersin.socL'da Lan gamede rahatça kasarsın.

Cfq biLek çürütür.KodLar falan kolay hs atmanı sağLar.SocL'da veya Lan gaMede ezilirsin.

Bu benim düşüncem
.
Ama O kadar Cfg Master Varken Def Kasmak Doğrumu Hem Ben Ducksuz Oynuyamıyorum Ondan S e n o y n a Takılmıyorum...

bence deF en iyisidir herkezin def kasmasını tavsiye ediyorum gir ratelerini oyna bence daha qüzeL ben s0 kasıorm önceden cFq ile oynuorduk s0 ya giripte Cfg ile kasanların amaclarını bilmiyorum madem cfg ile kasacan nie s0 girion :D yanls anlasılmasın cfg ile kasan s0 ya girmicek die bişi yok :D neyse uzattım def en iyisi bence

Bu benim düşüncem
.

hoppp adam haklıı vallaa katılıorum..

Bu benim düşüncem
.

knk ben Çetin adam hakLı bundan sonRa bende def kasıcam.Sende kas kendını alıstır.

Arkadaşlar Herkez Cfg KUllanıyorken Siz Defmi Kasacaksınız KAsarsınız Bir Yere Kadar :::

Bence en iyisi def.

Acaba Def'i işaretleyenlerin hepsi defmi ?

SOCLDA DEF
DÜZ CFG AÇ BİLADER ANCAK CL_BOBCYCLE 0.8 OLSUN HERZAMAN

Bu benim düşüncem.

aynen anıl abi katılıyorum nokta

cfg çünkü def. diyenlerin hiç biri def. olmuyo :)

Geri