best of player's // SezeR* AÇIKLAMA !

0
EXE RANK

~ SezeR * |` Pacific 35

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ SezeR * |` Pacific 35
Arkadaşlar artık o kadar bozuldu ki bu cs oynanmaz hale geldi.. Bizde
best of player's ve -Mischka klanı olarak bunu temizlemeye yemin ettik . En başta bizde ''iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır'' mantığıyla kendi içimizdeki (adminler ve clandakiler ) insanları kontrol etmeye başladık

ve birde ne görelim swmizin admini `clorsk ~ | DoomiNique # |c| bilgisayarında wallhack bulduk

buyrun buda ss

98s6c.jpg

Evet bide clan C bu adam .. Adam gibi oyun için kendi adminimizi bile ne olduğunu göstermeye hazırız ...

Herşey Adam gibi Oyun içi ...

best of player's // SezeR*

bekleriz 85.153.14.2 SAYGILAR NB AİLESİ ...

edit : ss çeken kardeşimiz -Mischka | s F k <^> smyy

sezer kardeşim 15 dk sonra mischka gh movie geliyo :)

sezer kardeşim 15 dk sonra mischka gh movie geliyo :)

kanka mischka nick ne :D ????

fantastic hakan ve sfk abi :) - eyüp abi

Woow Pasam heLAL olsun Yapta ızleyeyım yaa ne olursun gozunu seveyım cok merak ettım ıyı ızlemısmıyım ? ..

ortam kızıştı beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D

hadı la hadı sabırsızlanıyorum ama ?

he bu arkadas wallhack dı admınlık yazmayın soylelerıne bence csyı mkdoluar ztn kontrol edın

la okana bak : okan hıc beklemezdık bunu senden ne dıyelım..

Helal olsun adama hiç farkettirmiyoduda ha :D

Böyleleriyle oyun oynanmaz. :)

kardeşim sana göre boş konu olabilir ama ben wall kullananlara tav olduğum için ifşa etmekten de çekinmem o yüzden bana göre dolu bi konu kimin ne olduğu görüldü beğenmediysen girip de boşa post kasma ...

Ulan yazık size sFk le, fantasticede baksanıza adamlar pub,maç yardırıyo ayıp size bide burda gelmissin milletin gözünü boyuyosun.

[quote="~Death']Ulan yazık size sFk le, fantasticede baksanıza adamlar pub,maç yardırıyo ayıp size bide burda gelmissin milletin gözünü boyuyosun.[/quote]
1)Başta adam gibi konuşmaya başla
2)Ben kimsenin gözünü falan boyamam
3)Eger bir sıkıntın varsa girersin adamın pc sine çekersin ss'ni bende buraya kendi adımla koymassam şerefsiz olym !

yav kardeş sanki bilmiyon sFk ile fantastıcın ne oldugunu

[quote="~Death']yav kardeş sanki bilmiyon sFk ile fantastıcın ne oldugunu[/quote]
ben elimdeki ss ile konuşuyorum farkındaysan onlar sana tw vermezse bile gel bana söle bunu anlatabildim mi ?

Ama sen kalkıp bana boş boş milletin gözünü boyama diyemezsin yorumun adam gibi olsun eleştir başım gözüm üstüne ama haddini aşma benim kim olduğumu bilen bilir bilmeyen de açar bakar aynı iş sFk ve fantastic içinde geçerlidir...

sezer senınde svnınde kendı bokunu kendın hallet bizene mk ben sabahtan berı dedım sıze svde wall dıye sıklemedınız kendınız buldunuz amına koyum.

Geri