20
EXE RANK
` La[S]T.# ~ @FENA ;;
Fexe Kullanıcısı
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Beşiktaş ile Bank Asya 1. Lig temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, karşı karşıya geliyor.
Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanan ve saat 20:00'de başlayan mücadeledeÖzgüç Türkalp düdük çalıyor. Türkalp'in yardımcılıklarını, Ayhan Akgöz ile Serkan Olguncan yapıyor. Maçın 4. hakem ise Yaşar Kemal Uğurlu.
Atv'den naklen yayınlanan karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisinden de dakika dakika takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.
[COLOR=#FF0000]MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN...[/COLOR]
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ekrem
Egemen
Sidnei
İsmail
İbrahim Toraman
Necip
Veli
Simao
Holosko
Mustafa Pektemek
GAZİANTEP B.B
Onur
Samet
Ferit
Cihan
Ahmet Devret
Eren
Onur Kalafat
Volkan
Kenan
Ramazan
Serdar
Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanan ve saat 20:00'de başlayan mücadeledeÖzgüç Türkalp düdük çalıyor. Türkalp'in yardımcılıklarını, Ayhan Akgöz ile Serkan Olguncan yapıyor. Maçın 4. hakem ise Yaşar Kemal Uğurlu.
Atv'den naklen yayınlanan karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisinden de dakika dakika takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.
[COLOR=#FF0000]MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN...[/COLOR]
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ekrem
Egemen
Sidnei
İsmail
İbrahim Toraman
Necip
Veli
Simao
Holosko