benim korkunç hikayem lütfen okuyun ve bnim ve arkadaşım gibi hatalar yapmayın !

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
bir gün arkadaşım yani tuğçe ve bn tek başımıza evdeydik cin çağırıyoduk gerçi cinlere inanmıyoduk ama çağırıyoduk eyy ruhh felan diye bnm dedem ölmüştü bn doğmadan önce aklıma dedem gldi dede duyuyosan gel diye kapıyı biri açmaya çalışıyordu bn korktum hemde çokk bayıldım ve yarım saat uyanamadım evde tektik tabi tuğçe bna su felan getirdi bn dilimi yutmuş gibi 1 saat konuşamadım snra kapı zorlanmaya başladı biz açmadık sonra çatı katında sesler geliyodu bn çokk ama çokk korkmuştum tabi tuğçede snra kulaklarımızı kapıyıp uyumaya çalıştık ama uyuyamadık sonra pencereyi korkup kapatmıştık sonra pencereye biri tıklatıyodu biz açmıyoduk el ele tutuşup büzüşmüştük…sonra sesler geliyodu açınnn kapıyıı felan diye ama erkek sesiydi yaşlı bi adam sesiydi hemen 3 kulfü 1 elham okuduk besmele çektik her yeri kapadık pencereleri kontrol ettik hiçbişey yoktu pencerede sonra tekrar bakalım dedik baktık uzaktan bi adam bize doğru geliyodu bu sefer bn dilimi yuttum tuğçe bayıldı 2 mizde 1 saat konusamadık el işaretleriyle konuştuk hep ama hep bismillah çektik namaz kıldık sonra Allaha dua ettik ve yemin ettik bir daha ne olursa olsun cin çağırmayacağımıza söz verdik zaten biz bunları yaşarken hiç uyumadık saat 5 şe doğru geliyodu annemle babam kavga etmişti sonra annem komşuya babamda dışarı çıkmıştı Allahtan tuğçe yanımdaydı… işte bnim enn ama enn korkunç hikayem bu …

Geçmiş Olsun Kardes

derdin ne cin çaqrıyon :D

Geçmiş olsun İçim ürperdi

Geçmiş olsun :(

Geçmiş Olsun Harbiden Bunu Yaptın Yani Senin En Büyük Nefsin'in Düşmanının Cagırdın . Allahım Akıl fikir Versin.

Geri