Bence o bir cindi

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
Bir sabah saat 8:00 da kalktım o zaman içimde bi his vardı korkutucuydu rüyamda annemin ablamın ve babamın cin olduğunu gördüm. Annem babam bir garip davranıyordu sanki sarhoştular hiç birşey anlamamıştım. Noldu dediğimde cevap vermiyorlardı. Neyse sokağa çıktım Arkadaşım Gökhan sesinde biri bana Eneees diye bağırdı. Etrafıma baktığımda hiç bir insan görmedim bir yerden taş fırladı hemen oraya gittim hiç birşey yoktu. Gökhaan nerdesin!? diye bağırdım. Buradayım dedi hala hiç kimse yoktu. Gökhan çık ortaya dedim çıktı. gelirken paytak paytak geldi. Nerdesin olum sen dedim hiç saklanıyodum taşı atan kimdi dedim. Ben taş atmadım ki. Dedi korkmuştum. Ama biri küçük bir mesafede attı dedim. Allah Allah dedi. Neyse biz akşama kadar oynadık birde üzerine cinli perili cadılı hikayeler anlattık. Neyse akşam eve girdim. Gece yattım biri bana dokundu gibi yaptı ben hemen kalktım. Çok çok ama çok korktum ben ranzanın 2.katında yatarım aşağı baktım biri yoktu. Neyse ben tekrar uyudum sonra 5-6 saniye boğuldum gözlerimde kapalı idi açtığımda karşımda üç kişi duruyordu. Biri siyah biri elleri falan horoz eli gibi biride parlıyordu bunların üçü cin peri ve cadıya benziyordu. Anneeee diye bağırdım gelmediler. hepsi bana koyu bir sesle onlar öldü, dedi. Ben çok korktum neyse sabah annemler yoktu. Aradım bir polis çıktı annemin ve babamın öldüğünü söyledi. İçerde 15 milyon buldum olay yerini sordum. Söylediler ben taksi çağırıp hemen gittim hiç kimse yoktu. Giderken annemi ve babamı gördüm. Onlara bi polis bana öldüğünüzü söyledi dedim. Yooo biz ölmedik dedi ve garip halleri yoktu. Onlara olayı anlattım güldüler ve beni boğdular. Ben gerçek anneme babama anlattım olayı hastaneden çıktıktan sonra onlarda çok korktular. Bakın 3.ye yazıyorum. Bunlar bana neden musallat oluyor?? :'(

Geri