20
EXE RANK
`korkunc` `FENA`
Fexe Kullanıcısı
Ben Sana Kalbimi Verdim
Sabah erken terminale indim. Çantamı yere bırakıp öylece beklemeye başladım. Bilinçsizce gözlerim etrafı tarıyordu
biliyorum beklemiyordun ama yinede gözlerim seni arıyordu eskiden kalma bir alışkanlıkla... Sen uzun bir zaman önce gitmiştin bu kent de biliyorum ama inatla gözlerim seni arıyordu yine de
arada geçen bunca zamana rağmen...
Soğuktu
Ankara’ya kar yağıyordu
üşüyordum... Benim de düşlerim yağdı Ankara’ya... Ellerimi cebime soktum bir süre öylece bekledim... Sanki biraz sonra bir köşeden çıkıp gelecektin
sadece birazcık geç kalmıştın; koşarak çıkıp merdivenleri gelip sarılacaktın hasretle...
Biliyorum uzaklardasın şimdi .. Kimlerlesin kimbilir
yalnızsın belki de benim gibi şu an..? Oralar da soğuktur belki
üşüyor musun..? hala canını sıkıyor mu
bir ömür tükettiğin bu hayat kavgası..?
Beni sorma! Suyu tükenmiş limanların denizlerine yürüyüp duruyorum hala... Hayatımın sesi kısılmış
yaşlanmış dudaklarımdaki kelimeler
kimse aramıyor
anlamıyor beni... Unutulmuşum anlayacağın...
Beklerken gözlerin geldi gözlerimin önüne
dudakların
duruşun
gülüşün
sevgiyle bakışın... Sonra aklım ayrılığın bir burgu gibi işlediği yüzüne bakmaya
elini tutmaya korktuğum günlere gitti. Burgu ağır ağır işliyordu içime
ağır döndüğü içinde daha çok acıtıyordu...
Yıllardır bu terminale her gelişimde aynı acıyı duyarım
aynı özlemi hissederim
aynı hüznü yaşarım... Oysa aradan uzun yıllar geçmişti ama her şey daha dünmüş gibi gözlerimin önünde canlanıyordu...
Ne zaman bu terminale insem içim burkulur
gözlerim durup durup dolar. Her esen yelde
yağan yağmurda
çağlayan ırmakta
uğuldayan ormanda senin kokunu duyarım...
Her esintide soluğunu hissedip içime ferahlık dolar ve her yokluğunu yokladığımda ruhum sızlar.
Çekip gitmiştin kalbinin bütün kapılarını kapatarak ardında.. Durmadan büyüdü içimde yokluğun. Günler aylar
yıllar geçip gitti ardına bakmadan ama sen yoktun gelmiyordun... Gelmiyeceğini biliyorum beklemem nafile ama yine de köşe başlarına bakıyorum belki bir köşeden çıkar gelirsin diye.. Uzaktasın oysa ki bir ömür kadar... Özlem tek yönlü bir yol işte gidip de dönmeyen...Ve sen bir yel gibi esip gittin hayatımda ardına bakmadan
ben yelkenleri kırık tekneler gibi bakakalmıştım yorgun denizler üzerinde...
Seni ne zaman ansısam bir hüzün şarkısı kırılır kalbimde; hiç unutamadım ki seni zaten
yıllar oldu buraları terkedip gideli
yıllar oldu ayrıyız
dudaklarımız biribirinden uzak
bedenlerimiz
ellerimiz
gözlerimiz uzak. Oysa aşk karşılıklı sevmektir
dokunmaktır
gerçek aşk paylaşmaktır hayatı. Hala kulağım sesinde
gözlerim etrafta seni arıyorum
çok uzaklarda olduğunu ve gelmeyeceğini bile bile... Kırık bir tebessümdür anımsadığım
bir sevda türküsüydü adın... Herkese bir şeyler verilir belki ama ben sana kalbimi verdim... Kalbimi de alıp gittin beraber...
Çekip gittin hayatımdan düşlerimi ve anılarımı sarsarak.. hayatımda artık mutluluk olmayacak
teselli olmayacak. Hep bir boşluk
hep acılar
hüzünler olacak...
Şimdi güz sonu
kışa giriyoruz ben dört mevsim baharı yaşadım seninle. Dört mevsim çiçek açtın kalbimde
taze bir yaprak gibi yeşildin
sevgi çiçeğiydin
üzerine çiğ taneleri düşmüş kırmızı güldün
maviydin
beyazdın bütün renklerde sevmiştim seni...
Seni severken hayatı da sevmiştim ben
dünyayı da
insanları da...
Uçup gitti şimdi sevgi kuşları hayatımda. Günlerin
gecelerin tadı yok. Leylası kaybolmuş bir mecnunum
Hiçbir çöl kabul etmiyor beni artık Soğuk karanlık gecelerde kayıp çocuk resimleridir hüznün bir başka adı. Gittiğinden beri kayıp içimdeki çocuk...
Sabah erken terminale indim. Çantamı yere bırakıp öylece beklemeye başladım. Bilinçsizce gözlerim etrafı tarıyordu

Soğuktu

Biliyorum uzaklardasın şimdi .. Kimlerlesin kimbilir

Beni sorma! Suyu tükenmiş limanların denizlerine yürüyüp duruyorum hala... Hayatımın sesi kısılmış

Beklerken gözlerin geldi gözlerimin önüne

Yıllardır bu terminale her gelişimde aynı acıyı duyarım

Ne zaman bu terminale insem içim burkulur

Her esintide soluğunu hissedip içime ferahlık dolar ve her yokluğunu yokladığımda ruhum sızlar.
Çekip gitmiştin kalbinin bütün kapılarını kapatarak ardında.. Durmadan büyüdü içimde yokluğun. Günler aylar

Seni ne zaman ansısam bir hüzün şarkısı kırılır kalbimde; hiç unutamadım ki seni zaten

Çekip gittin hayatımdan düşlerimi ve anılarımı sarsarak.. hayatımda artık mutluluk olmayacak

Şimdi güz sonu

Seni severken hayatı da sevmiştim ben

Uçup gitti şimdi sevgi kuşları hayatımda. Günlerin