Belediye'de 8 eksik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan By.BuRkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10
EXE RANK

By.BuRkay

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
By.BuRkay
İstanbul Büyükşehir Belediye'ye sezon başında Sivasspor'dan alınan Herve Tum bugün forma giyemeyecek. Takımın en skoreri (4 gol, bir asist) Herve Tum dışında sakatlıkları bulunan Gökhan Kaba, Ali Güzeldal, İbrahim Akın, Zeki, Kus, Okan ve Taner de bugün yok.

İstanbul Büyükşehir Belediye'ye sezon başında Sivasspor'dan alınan Herve Tum bugün forma giyemeyecek. Takımın en skoreri (4 gol, bir asist) Herve Tum dışında sakatlıkları bulunan Gökhan Kaba, Ali Güzeldal, İbrahim Akın, Zeki, Kus, Okan ve Taner de bugün yok.

bu oyuncular eksik diye maçı kazanırız zannettik ama olmadı galatasaray son haftalarda çok boktan oynuyor :cursing: en çok ta leo franco gitsin yaaa bu adam aykut bu salağa 5 basar adam mal gibi top ayağına geldimi ne yapacağını şaşırıyor zaten bilfiğim kadarıyla bu kaleciye beleş aldı gs işte ucuz etin tiridi bu kadar olur haaa biz bu maçları neden kaybediyoruz dersenizki buna adım gibi eminim teknik tirektör ün keita yı ilk 11 e almaması keita ilk 11 de oynadığı maçlarda sağ kanattan yapılan ataklara bak
sayısı belir siz bide keita yokken bakın ben bu rijkaard anlamıyorum adam keita yı yedek bırakıyor olacak iş değil tabi keita önemli ama bir eksik varki galatasarayın büyücüsü nerdesin milan baroooooş :sad: iyileş artık bee seni bekliyoz
nonda çok degişik bir oyuncu dün akşam maçı izleyenler dikkat etmişlerdir nonda çok yavaş oynuyor sanki orta saha oyuncusu gibi ortalarda top koşturuyor arkadaş senin ne işin var orta da bırak mustafa kos sun barış kossun adam yoruluyo yoruluyo sonra ceza sahasına uzun bir top geldimi topu kontrol edemiyor hiç forvet gibi oynamıyor kewell hem kanat hem forvet gibi oynamaya çalışıyor oda olmasa hiç gol atamayacağız nese inşallah gs bu maç lardan dersini alırda 2. yarıda böle oynamaz haa bu arada arkadaşlar milan baroş 2.yarıda sahalarda görebilecekmiyiz

Geri