beeLer İsteyen özeLe mesaJ aTsın sXe - 7.8 waLL hacK.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 345sam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

345sam

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
345sam
Hüseyin Bir Daha BöyLe işLer için Konu Acarsan Yemin Ediyorum Süresiz Ban Atarım Sana. Ya Doğru Düzgün Konunu PayLaş. Yada yok özeLden mesaj Atın, yok şöyle yapın Gibi SözLer kuLLanma . Daha akıLLanmadın mı Yeni kaLktı Banın. Bir daha Görmeyeceğim

banı yicen şimdi

kaRdeşim bna ne LafLr ediLdide bn bu waLLı koYdum baRi laF eTmeyn insanalara veriYm ddim !

bilader burası ticaret ortamı değill...paylaşacaksan adam gibi paylaşş...yoksa uZaaaaa

bn bilmem şuana kada kaç kişi böle saçma konudan ban yedi snn ne farkın var sn bilmiomusun nb de böle şeylerin yasak olduğunu...

kaRdeşim sne geliRsn adam gbi aDam sn !!!!!!!!! bedavaya veRiRm bnm amacım doru dürüst insanlaRa !!!!! wall weRmk !

Paylaşacaksan Paylaş adam gibi herkes yararlansın..Yaptığın şey ayıp..sen bari Yapma

boş yere tartışmayın modlar icabına bakar...

bn dedim dicemi !!! bn msnden aRkıma veRdm SS de atrz icabında !

hg hacı nerelerdesin :) bir ara ak47 için karışık yazılar vermiştin yazı tipini değiştirerek sxe görmüyor demiştinYazı tipini değiştirmenin yolunu söylücektin hacı ne oldu ya :S

Konu kiLit !!

Konu kiLitLenecektir.

Koyacaksan Koyarsın Koymazsan yoL aL ;)

flood yapmayın arkadaşlar link koyarsan bandan kurtulursun bilebile bana gidiyon şuan

Pardon ama adminmisin nabukkadnezzaR ??

yada mod musun ?

Konuyu Sen diiL mod lar kapatıR

Mod qibi davranmanın anlamı yok.........!

Kardeşim özür dilerim 2 kere yazmışım.k.bakmayın acemiLik..Adminde değiLim Modda değiLim.KilitLencektir yazdım.Konu kiLit' i ne zaman yazdığı mı hatırlamıyorum.Tekrar Pardon.

Konu KiLİt....!!! Link koyucaksan koy yoksa konu Falan acma !

35sam özelden ekLe msn salla koyma qitsin valı ben sana bi cfq werem valdan daha beter :D

bune saçma konu Ya :S koyucaksan k0y

Kardeşim özür dilerim 2 kere yazmışım.k.bakmayın acemiLik..Adminde değiLim Modda değiLim.KilitLencektir yazdım.Konu kiLit' i ne zaman yazdığı mı hatırlamıyorum.Tekrar Pardon.

Tmm kardeşim zaten benim amacım kızmak diiL

uyarmak bi daha böLe hatalar yapma die :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri