0
EXE RANK
Lєυтηαηт `
Fexe Kullanıcısı
Fenerbahçe'nin lider Sivasspor'u sahasında 4-2 mağlup ettiği maçın ardından mikrofonlara açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones
ligde zirve adına yeni bir fırsat yakaladıklarını ve bu uzun maratonda her an herşeyin değişebileceğini söyledi.
Luis Aragones
İtalya'da ya da İngiltere'de de aynı durumlar karşı karşıyayız. Dengeler her an değişebiliyor. Şimdi çarşamba gününe motive oluyoruz. Aynı takımla iki maç yapmak kolay değil. Aynı şekilde motive olmak istiyoruz.
''ÇARŞAMBA GÜNÜ İÇİN BEN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIM''
Sivaspor ile çarşamba günü yapacakları Fortis Türkiye Kupası Final mücadelesi için kendisine
kupa mücadelelerinin en sevdiği kulvarlardan birisi olduğunu vurguladı.
Aragones şunları söyledi: ''Özellikle ben çarşamba maçı için karşı takımın antrenörüne göre daha fazla çalışacağımı düşünüyorum. Kaybeden takımı psikolojik anlamda bir yere getirmek daha kolaydır. Ama kazanmış takımın psikolojisini aynı tutmak için daha fazla mesaim olacak. Kupa mücadelesi benim her zaman için sevdiğim kulvardır. İspanya'da da kıymetli bir kulvardır. Ben olabildiği kadar bu yarışın içinde de takımımı tutmak istiyorum. Final oynamak ve şampiyon olmak istiyoruz.''
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe'nin görevinden alınışının ardından Süper Lig'de Türkiye'de şu anda görev yapan tek yabancı teknik adam oluşu hatırlatılan Aragones
Sivasspor da hazırlıklarını Futbol Federasyonu'nun Riva'daki milli takımlar kamp merkezinde sürdürecek. <div>
Son Çiş Hakkı Yol Civarı Tükenmiş Hiphopçularr !!
[/b]

Luis Aragones

''ÇARŞAMBA GÜNÜ İÇİN BEN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIM''
Sivaspor ile çarşamba günü yapacakları Fortis Türkiye Kupası Final mücadelesi için kendisine

Aragones şunları söyledi: ''Özellikle ben çarşamba maçı için karşı takımın antrenörüne göre daha fazla çalışacağımı düşünüyorum. Kaybeden takımı psikolojik anlamda bir yere getirmek daha kolaydır. Ama kazanmış takımın psikolojisini aynı tutmak için daha fazla mesaim olacak. Kupa mücadelesi benim her zaman için sevdiğim kulvardır. İspanya'da da kıymetli bir kulvardır. Ben olabildiği kadar bu yarışın içinde de takımımı tutmak istiyorum. Final oynamak ve şampiyon olmak istiyoruz.''
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe'nin görevinden alınışının ardından Süper Lig'de Türkiye'de şu anda görev yapan tek yabancı teknik adam oluşu hatırlatılan Aragones

Son Çiş Hakkı Yol Civarı Tükenmiş Hiphopçularr !!
[/b]