19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Tavuk göğsünü barbekü sosa bulayıp fırın ızgarasında her iki tarafını da pişirin. Bol suyla yıkadığınız Akdeniz yeşilliklerinin üzerine rokfor sosu, mısır ve Meksika fasulyesini ilave edin. Malzemeler
120 gr tavuk göğüseti
1 çorba kaşığı mısır
1 çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım paket Akdeniz yeşilliği
1 domates
60 ml hazır barbekü sosu
1 çorba kaşığı Meksika fasulyesi
60 gr rokfor sosu
1 orta boy soğan
Tarifi
Rokfor sosu için; 100 gr rokfor peyniri
100 gr yoğurt
Yarım çorba kaşığı tane karabiber
2 diş sarımsak
1 orta boy soğan
1 çay kaşığı tuz
Mayonez ve yoğurdu karıştırın. Soğanı rendeleyip karışıma ilave edin. Sarımsağın kabuklarını soyup rendeleyin. Limon, tuz ve karabiberle birlikte yoğurtlu karışıma ekleyip iyice karıştırın. Rokfor peynirini ufak doğrayıp sosa ilave edin.
Tavuk göğsünü barbekü sosa bulayıp fırın ızgarasında her iki tarafını da pişirin. Bol suyla yıkadığınız Akdeniz yeşilliklerinin üzerine rokfor sosu, mısır ve Meksika fasulyesini ilave edin. Malzemeler
120 gr tavuk göğüseti
1 çorba kaşığı mısır
1 çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım paket Akdeniz yeşilliği
1 domates
60 ml hazır barbekü sosu
1 çorba kaşığı Meksika fasulyesi
60 gr rokfor sosu
1 orta boy soğan
Tarifi
Rokfor sosu için; 100 gr rokfor peyniri
100 gr yoğurt
Yarım çorba kaşığı tane karabiber
2 diş sarımsak
1 orta boy soğan
1 çay kaşığı tuz
Mayonez ve yoğurdu karıştırın. Soğanı rendeleyip karışıma ilave edin. Sarımsağın kabuklarını soyup rendeleyin. Limon, tuz ve karabiberle birlikte yoğurtlu karışıma ekleyip iyice karıştırın. Rokfor peynirini ufak doğrayıp sosa ilave edin.
- Tavuk göğsünü barbekü sosa bulayıp fırın ızgarasında her iki tarafını da pişirin. Bol suyla yıkadığınız Akdeniz yeşilliklerinin üzerine rokfor sosu, mısır ve Meksika fasulyesini ilave edin.
- Soğanın kabuklarını soyup halka şeklinde doğrayın. Bir tavaya sıvıyağı aktarıp soğan halkalarını kızartın.
- Hazırladığınız salatayı servis tabağına alın. Üzerine tavukları yerleştirip, kızarmış soğan halkaları ve dilimlediğiniz domateslerle süsleyerek servis yapın.