~BaLyoZ* Kimdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Selamun Aleyküm Sevgili Netbilgini Üyeleri
İsim: aykut
Soyisim: Öz

1990 Elazığ Doğumluyum
Öğrenim Durumu : Fırat Üniv. Kamu Yönetimi
Ehliyet :D : B sınıfı
Askerlik Durumu : teciLLi
Meslek : İnşaat Taşaronluğu Aİle Mesleği . Aİledeki Tüm amcalarım Taşaronlardır İnsallah BEn oLmam :)

Forumu Bı yıenımın sayaesınde duydum yoksa burdan habersızdım gırınce oo bı baktım kankıler ortam güzel dahada bırakamadım her ne kadar method sureklı ban atsada benı burdan tamamıyle atamaz dımı askıtom :d Kanka sxe ban atsanda bos :D

Forumdaki Üyeler Arasında Sevdıgım En degerlı Üye ise Egzotik pepe can kardesımdır öz kardesım gibi severim onun icin Ölüm ederim . :001_wub:

Gelelim En iç acıcı yere bu herkesin bahsettiği dilden dile dolsan meshur 1.5 ci cs playerı kımdıre . 2000 yılında abımın sayesınde cafeye gıderek gordum cs yı 7 ay yön tuslarıyla sarhoscasına hareketler yaparak basladıgım bu oyunda v 1.1 in cıkması ıLe "W-S-D-A" Tuslarına gectım Zamanla Kendımı Gelıstırmeye BAsladım . Oyunu Öğrenme taktiğim ise hesap yiyerek oLdu . yenileceğimi bile bile her gün kit atardım haftalık 100 tl civarı cafeye para verirdim ama hırs işte sımdıkı aklım olsa mario oynarım daha iyi . v1.3 ün cıkmasıyla Arkadaslarımdan bırının YArdımı iLe hamaciyle tanıstım Bu sayede Artık csyi onlıne olarak yabancı serverlarda kasmaya basladım . 3 sene hamaciyle v1.3 onlıne kasarak Kendımı acayıp gelıstırdım . v1.3 ü bilenler varmıdır bilmem ama oyun cok seri v1.5 gibi ağır hantal bir oyun yok . o yüzden cok acayip reflexlerinizin olması lazım . Havada Tabancalarla Mermileriniz sekmeden sıkabiliyorsunuz . Dg mevzusu ordan geliyor . Bunny Jump ile 7 dg 7 hs attıgımı bilirim . Yani ben sımdı airshot movıelere bakıyordum cok olaganustu karsılanıyor ama v.13 de binlerce air shot attıgım ıcın bana ezıkce movıeler gıbı gozukuyor :D

SOnra 1.5 4 sene kastım ve The End Filmin SOnu . Steam aldım ama inanınki ne 1.5 in zevkini veriyor nede ortamı var o yüzden csyi komple bitirdim .

Csde İsim yapmak isteyen kardeslerıme bı kac sey soylemek ıstıyorum :
Arkadaslarım 11 yıldar belki milyarlarca adam vurdum ama elime bi şey geçmedi . canınıza yazık yaw 20 saat pc basından kalkmadan kastıgımı hatırlıyorum moron oldumlaa . genclıgımıze yazık . paramıza yazık . derslerın kotu . aılenle aran bozuk . herkesın gozunde ıse yaramaz aksama dek pc basında zaman gecıren bi ucubesin king olmussun neye yarar . hEm bu king nelan .D kım bunu cıkardı iyi kasanlara king deniniyor buda ayrı bı sacmalık . king diye bısey yok beyler unutun . okuyun calısın ailenize destek cıkın .
Gerçek Kinglik AKsam oldugunda evine ekmek qotürebilmektir ! Diyeceklerim bu kadar Selametle Herkes Hakkını helal etsin yazı biraz uzun sürdü yordugum ıcın özür dilerim...

tanıştığıma memnun oldum aykut :)

harbiden son yazdıklarında sonuna kadar haklısın gardaş ...

Ben Tanıyordum :P Cs Olmadan hayat yalan :D

adam hayvan sıtaylaa gardaşşş :DD adam inşatçııı :O :D

HAKLISIN kink ;)

aferin sende gelişme var.hayat csden ibaret deyil dışarda gızlar var hayatınızı yasayın gencler.

Valla etkilendim tipde var bende çıkıyım kızlaara asılıyım ya çürüdük pc de aha karnem geldi hepsi 1 nrrdeyse okuldan alıp işe vercekelr ben neydıyım dayı şimdi bilgi için sağol .

%100 Haklısın Şu son Yazdıklarında Memnun OLdum Abi SAten Tanısıyorduk Ama :D

eyv
aferin sende gelişme var.hayat csden ibaret deyil dışarda gızlar var hayatınızı yasayın gencler.
:d
Valla etkilendim tipde var bende çıkıyım kızlaara asılıyım ya çürüdük pc de aha karnem geldi hepsi 1 nrrdeyse okuldan alıp işe vercekelr ben neydıyım dayı şimdi bilgi için sağol .
iyi kardesım Bi kişiyi düzeltebildiysek ne mutlu bize .)
[quote="my |]%100 Haklısın Şu son Yazdıklarında Memnun OLdum Abi SAten Tanısıyorduk Ama :D[/QUOTE]

eyvv gardasım sağoL

SLKLAR allhn abazaları ditek akıllarıan kızlar gelıor :D ne bıcım mıllet bız qk :D

Adam Stayla :D Tanıştıgıma Memnun Oldum <3

zaten tanıyordum ben bu haywan... ı cs burakmıssın kotu olmus ama s.et :D

Na`Vi | Markeloff :D hastasıyız DEDE...

harbi lan çürüdük pcde ;)gız mız yok etrafda . bibok da yapamadan uraşıyom bide ;) ,, son Paragraf+++ :D,, güzel konu ,,eline sağlıkk

harbi lan çürüdük pcde ;)gız mız yok etrafda . bibok da yapamadan uraşıyom bide ;) ,, son Paragraf+++ :D,, güzel konu ,,eline sağlıkk

illahi kızmı olacak bendede kız yok . Kız işi daha kötü . cs devam et kız işine bulaşma :D yorum ıcın sagoL

La herşey iyi güzelde balyoz ne la başka tag mı yoktu :D

Çok Haklısın.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri