17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
[FONT="]MALZEMELER[/FONT]
[FONT="]2 orta boy armut[/FONT]
[FONT="]1 büyük su bardağı yoğurt[/FONT]
[FONT="]1 tatlı kaşığı bal[/FONT]
[FONT="]1 tatlı kaşığı tarçın[/FONT]
[FONT="]1 yemek kaşığı dolusu iri çekilmiş ceviz[/FONT]
[FONT="]1 yemek kaşığı ince kıyılmış Antep fıstığı[/FONT]
[FONT="]1 çay bardağı su[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]YAPILIŞI[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Armutları yıkadıktan sonra kabuklarını çok ince, zar gibi soyup ortadan ikiye kesin. Sap ve çekirdekli kısımları çıkarın. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]12 İnce dilime ayırın. Tarçın serpip armutlar yumuşayınca kadar pişirin. Soğumaya bırakın.[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Yoğurdu balla karıştırıp pürüzsüz hale getirin ve servis kaselerine eşit olarak paylaştırın. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Armut dilimlerini ballı yoğurdun üzerine yerleştirin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Pişme suyunu her kaseye, armutların üzerine dağıtarak ekleyin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Ceviz ve Antep fıstığını kaselere paylaştırarak servis yapın.[/FONT]
[FONT="]2 orta boy armut[/FONT]
[FONT="]1 büyük su bardağı yoğurt[/FONT]
[FONT="]1 tatlı kaşığı bal[/FONT]
[FONT="]1 tatlı kaşığı tarçın[/FONT]
[FONT="]1 yemek kaşığı dolusu iri çekilmiş ceviz[/FONT]
[FONT="]1 yemek kaşığı ince kıyılmış Antep fıstığı[/FONT]
[FONT="]1 çay bardağı su[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]YAPILIŞI[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Armutları yıkadıktan sonra kabuklarını çok ince, zar gibi soyup ortadan ikiye kesin. Sap ve çekirdekli kısımları çıkarın. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]12 İnce dilime ayırın. Tarçın serpip armutlar yumuşayınca kadar pişirin. Soğumaya bırakın.[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Yoğurdu balla karıştırıp pürüzsüz hale getirin ve servis kaselerine eşit olarak paylaştırın. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Armut dilimlerini ballı yoğurdun üzerine yerleştirin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Pişme suyunu her kaseye, armutların üzerine dağıtarak ekleyin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Ceviz ve Antep fıstığını kaselere paylaştırarak servis yapın.[/FONT]