3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2620]
Kabaklı kat için:
Soyulmuş balkabağını dilimleyin, Tencerenize şeker ve su ekleyerek tam yumuşayıncaya kadar pişirin.
Etimekleri servis tabağınıza dizin, reçel suyunu sulandırdığınız 1 bardak su ile etimekleri ıslatın. Karşımın çok şekerli olmamasına dikkat edin.
Ezdiğiniz kabakları etimeklerin üzerine yayın, kaşıkla düzeltin. Çekilmiş cevizi ve tarçını serpiştirin.
Soğuk süt, nişasta ve puding tozunu bir tencerede karıştırın. Katılaşıncaya kadar pişirin. Servis tabağındaki cevizli kabağın üzerine homojen şekilde yayın.
Buzdolabında bir gece soğuttuğunuz tatlının üzerine, tarcın serpiştirerek servis yapın.
[attachment=o2621][attachment=o2622][attachment=o2623]

Kabaklı kat için:
- 1 kg soyulmuş balkabağı
- 1,5 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı su
- 1,5 paket tuzsuz etimek
- 1 su bardağı şekerli su (1 tatlı kaşığı şeker eritilecek) veya sulandırılmış reçel suyu (turunç reçeli suyu veya şeftali reçeli suyu)
- 1,5 su bardağı iri çekilmiş ceviz
- 2 paket Dr. Oetker puding(vanilya aromalı)
- 6 bardak süt
- 1,5 çorba kaşığı nişasta
- Tarçın

Soyulmuş balkabağını dilimleyin, Tencerenize şeker ve su ekleyerek tam yumuşayıncaya kadar pişirin.
Etimekleri servis tabağınıza dizin, reçel suyunu sulandırdığınız 1 bardak su ile etimekleri ıslatın. Karşımın çok şekerli olmamasına dikkat edin.
Ezdiğiniz kabakları etimeklerin üzerine yayın, kaşıkla düzeltin. Çekilmiş cevizi ve tarçını serpiştirin.
Soğuk süt, nişasta ve puding tozunu bir tencerede karıştırın. Katılaşıncaya kadar pişirin. Servis tabağındaki cevizli kabağın üzerine homojen şekilde yayın.
Buzdolabında bir gece soğuttuğunuz tatlının üzerine, tarcın serpiştirerek servis yapın.
[attachment=o2621][attachment=o2622][attachment=o2623]