Hoş geldiniz!

ForumExe'ye kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Hemen Kaydolun!

Baharatlı tavuk

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -AUXERRE. `
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 207

-AUXERRE. `

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye Platin Üye
15
EXE RANK
Katılım
1 Ara 2009
Mesajlar
15,286
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
Feedback: 0 / 0 / 0


Malzeme
- 1 paket tavuk budu (4 Adet)
- 1 paket tavuk kemiksiz kalça (4 Adet)
- 6 yemek kaşığı sıvı Sana
- 1 yemek kaşığı köri
- 2-3 iş sarımsak
- 1 yemek kaşığı bal
- 1 tatlı kaşığı zencefil
- 1 litre hindistan cevizi sütü
- Tuz-karabiber
Hazırlanışı
Tavukları paketten çıkarıp, yıkayınız.

Yayvan bir tavada sıvı Sana’yı kızdırıp, köriyi ilave ederek kızdırınız.


Sarımsakları ayıklayıp, kıyınız ve köriye ilave edip, kavurunuz.


Tavukları ilave edip, renkleri dönünceye kadar kavurunuz.


En son olarak, bal zencefil, tuz ve karabiberi ekleyip 10 dakika sote ediniz.


En son hindistan cevisi sütünü ekleyip tavukları yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirip servis ediniz.
 


 

 
Geri
Üst