Bafra'da istifa!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan misqinN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

misqinN

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
misqinN
Bafra'da istifa!

TFF 3. Lig ekiplerinden Bafra Belediyespor'da kulüp başkanı Dursun Ali Bilgen, istifa ettiğini açıkladı.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Bilgen yaptığı açıklamada, ''Bu tamamı ile bir bayrak yarışıdır. Hedef Bafra Belediyespor'u 2. Lig'de görmekti. Ne var ki ben ve ekibim 14 yıldan beri amatörde oynayan Bafraspor'u 3. Lig'e çıkardık. Başarılı, bir o kadar da süper maçlar oynadık. Play-Off mücadelelerimizde averajla kaybettik. Bu sebepten dolayı tüm Bafraspor sevenlerinden özür dilerim" dedi.

Görev yaptığı 4 yıl boyunca acısıyla, tatlısıyla çok zamanlar geçirdiğini, spor camiasındaki dostlukların ne kadar değerli olduklarını camianın içinde çok iyi anladığını vurgulayan Bilgen, şunları söyledi:
"Tüm dostlarım ve yönetimdeki değerli arkadaşlarımla Bafraspor'u 3. Lig'e çıkardık. Bu başarıda emeği geçen belediye başkanlarıma, tüm teknik idari ekibime, futbolcularıma, Bafra Belediyespor'u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Bafra ve Samsun basınının güzide mensuplarına, maddi ve manevi desteklerini hiç esirgemeyen, kesmeyen sevgili taraftar ve saygıdeğer spor sever halkımıza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederim. Bugünden itibaren de Bafra Belediyespor Kulübü Derneği'ndeki üyeliğim, yönetim kurulu üyeliğim ve yönetim kurulundaki başkanlık görevimden gördüğüm lüzum ve sağlık sebeplerinden dolayı istifa ediyorum"

Geri