17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
[FONT="]Malzemeler (4 kişilik)[/FONT]
[FONT="]600 gram ( 2 adet) tavuk göğüs eti[/FONT]
[FONT="]50 gram soyulmuş çiğ badem[/FONT]
[FONT="]10 gram (1 yemek kaşığı) sızma zeytinyağı[/FONT]
[FONT="]2 diş sarımsak[/FONT]
[FONT="]3-4 tane karabiber[/FONT]
[FONT="]Tuz[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Yapılışı[/FONT]
[FONT="]Zeytinyağı ile bademleri sararana kadar kavurun. Küçük parmak boyunca ince uzun kestiğiniz tavuk etini ekleyin. Yaklaşık 10 dakika ağzı kapalı ve ocağı kısık bırakarak pişmeye bırakın. Tavuklar sulandığında karabiber ve tuzu ilave edip ocağın altını açın. Tavukların piştiğinden emin olduğunuzda ocağı kapayın ve sıcak servis yapın.[/FONT]
[FONT="]600 gram ( 2 adet) tavuk göğüs eti[/FONT]
[FONT="]50 gram soyulmuş çiğ badem[/FONT]
[FONT="]10 gram (1 yemek kaşığı) sızma zeytinyağı[/FONT]
[FONT="]2 diş sarımsak[/FONT]
[FONT="]3-4 tane karabiber[/FONT]
[FONT="]Tuz[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Yapılışı[/FONT]
[FONT="]Zeytinyağı ile bademleri sararana kadar kavurun. Küçük parmak boyunca ince uzun kestiğiniz tavuk etini ekleyin. Yaklaşık 10 dakika ağzı kapalı ve ocağı kısık bırakarak pişmeye bırakın. Tavuklar sulandığında karabiber ve tuzu ilave edip ocağın altını açın. Tavukların piştiğinden emin olduğunuzda ocağı kapayın ve sıcak servis yapın.[/FONT]