2
EXE RANK
-Pepee *
Fexe Kullanıcısı

Şike davası 1 ay aradan sonra Çağlayan'da yeniden başladı. Yıldırım, Cuma günü tahliye olasılığı için taraftarı çağırdı.
Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık açılan davanın 9. duruşması dün yeniden görülmeye başlandı.Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya aralarında Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in bulunduğu 16 tutuklu sanık katıldı.
Tutuksuz sanıklardan ise bir önceki celse tahliye edilen Şekip Mosturoğlu[COLOR=#22229c],[/COLOR] Cemil Turan[COLOR=#22229c],[/COLOR] Coşkun Çalık'ın yanı sıra savunmalarını yapmak üzere Göksel Gümüşdağ, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Korcan Çelikay, Erkan Korkmaz, Sercan Yıldırım, Ahmet Ateş, Ümit Aydın ve Samet Güzel'in de aralarında bulunduğu çok sayıda tutuksuz sanık duruşmada hazır bulundu.
TAHLİYE ÇIKABİLİR
30 gün aradan sonra Çağlayan'da başlayan duruşmanın ikinci bölümünde Sezer Öztürk gibi tutuksuz yargılanan kişiler de savunma verecek. Aziz Yıldırım sözlü savunmasını perşembe günü yapacak. Cuma günü ise bazı kararlar verilecek. Yıldırım'ın cuma günü tutuksuz yargılanma ihtimalinin olması sarı-lacivertli taraftarı cuma günü Çağlayan'a akın ettirecek. Başkan Aziz Yıldırım'ın duruşma başlarken,
"Geçen sefer taraftarın Silivri'ye gelmesi beni çok duygulandırmıştı. Şimdi de seslerini duyuyorum. Cuma günü taraftarı bir kez daha Çağlayan'a bekliyorum" dediği belirtildi.
TUTUKLU SANIKLAR: Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak, Hakan Karaahmet, Abdullah Eker, Abdullah Karakuz, Abdurrahman Yakut, Ahmet Çelebi, Ali Kıratlı, Haldun Şenman, Sami Dinç, Selim Kımıl, Talat Emre Koçak, Tamer Yelkovan ve Bülent İşcan.
internethaber.com