'Aziz Yıldırım buyursun gelsin'

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -Pepee *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

-Pepee *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Pepee *
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, “Başkanımız çıkarsa pazar günü onunla Trabzon'a gitmek istiyoruz” diyen Fenerbahçe yönetimine seslendi: İnşallah Aziz Yıldırım hürriyetine kavuşur. Eğer Trabzon'a gelirse de en iyi şekilde, dostça ağırlarız.

fft1mm1687594.jpg

Hafta sonunda oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi öncesinde sıcak gelişmeler birbirini izliyor... Başkan Sadri Şener’in ardından bu kez Asbaşkan Nevzat Şakar, tansiyonu düşürecek ve gündem belirleyecek sözler sarfetti. Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir’in, “Aziz Yıldırım cuma günü tahliye olursa Trabzon’a başkanımızla gitmek isteriz” açıklamasına Şakar’dan jet hızıyla yanıt geldi. Süreci değerlendiren Bordo-Mavililer’in yöneticisi, “Aziz Yıldırım inşallah hürriyetine kavuşur, bir an önce çıkar. Biz kimsenin içeride olmasından memnunluk duyacak kulüp ve insanlar değiliz. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Mahkemede yaptığı açıklamaları oradaki psikolojisine bağlamak istiyorum. Olay zaten yüce Türk adaletine intikal etmiş durumda. Adaletin en sağlıklı ve doğru kararı vereceğini düşünüyorum. Ama gelirlerse de en iyi şekilde Trabzon’un dostluğunu ve misafirperverliğini göstermek isteriz” ifadelerini kullandı.

12. adama mesaj verdi

Trabzonspor taraftarının içinde bulunduğu ruh haline de açıklık getiren Karadeniz ekibinin yöneticisi, “Bu yıl hiç ceza almadık. Şu anda da centilmenlik sıralamasında da ilk üç takım arasındayız. Gençlerbirliği, Galatasaray ve Trabzonspor centilmenlik liginde ilk üç sırada bulunuyor. Sahamız hiç kapanmadı. Trabzonspor diğer takımlara olduğu gibi Fenerbahçe’ye de dostluk ve centilmenliğini gösterecektir. Buna inanıyorum. Zaten bizim seyircimiz Türkiye’deki en bilinçli, en centilmen seyircilerden biridir. Onun için hiçbir taraftarımızdan şüphe duymuyoruz. Taraftarımız 90 dakika boyuca takımımızı destekleyecektir. Futbolcularımız da sahada futbolunu oynayarak kazanmak isteyecek” mesajlarını verdi.

FANATİK.

Geri