Aziz YILDIRIM:''Ancak buradan çıktığım zaman ona edeceğim birkaç sözüm olacak''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -Pepee *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

-Pepee *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Pepee *
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beyaz TV Spor Müdürü Sezgin Gelmez'e yaptığı açıklamada, G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın kendisini ziyarete gelmemesini umursamadığını belirterek, "Ona buradan çıkınca gerekeni söyleyeceğim" dedi.

BAŞKANLIK İÇİN SUSUYORUM
Yıldırım, "Başkanlık konusunda şimdilik susmayı tercih ediyorum. Fenerbahçe'nin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapacağım. Ay sonunu bekliyorum" diye görüş belirtti.

BU BİR ŞİKE DAVASI DEĞİL...
F.Bahçe başkanı, içinde bulunduğu davanın bir şike davası olmadığını herkesin gördüğünü açıklayarak, "Yaşananlara gülüp geçiyorum. Uzun süre serbest kalamam sözünü bilinçli olarak söyledim. Akıllarına ne zaman eserse, ne zaman bırakırlar" dedi.

TERCİH KOCAMAN'IN
Aziz Yıldırım, son günlerde başı sürekli derde giren Emre için, "Onu gönderelim hiç demedim. Bu konuda yetkili Aykut Kocaman" dedi.

METRİS'TE COŞKU
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray derbisini Metris'te takip etti. Yıldırım'ın alınan galibiyet sonrası çok sevindiği ve "Şampiyon olacağız" dediği öğrenildi.

BABAMIZ SAĞLIĞINI HİÇ ÖNEMSEMİYOR
Aziz Yıldırım'ın kızları Gamze ve Hande ise babaları için şöyle konuştu: "Şeker hastası. Tansiyonu sürekli yükseliyor. Ama artık o hiçbir şeyi umursamıyor."
kaynak fotomaç.

Geri