11
EXE RANK
~TiM[e]-oVeR~
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 2 Kas 2008
- Mesajlar
- 11,101
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 39
- Web sitesi
- www.google.com
Malzemeler:
5 adet ayva
100 gr kaymak
10 çorba kaŞığı toz şeker
Yapılışı:
Ayvaları yıkayıp, kabuklarını soyun
Ortadan ikiye ayırıp çekirdekini çıkartın
Çekirdekleri bir kenara ayırın
Kararmamaları için ayvaları suya atın
Tüm ayvaları hazır ettikten sonra oyuk kısmı üste gelecek şekilde yayvan bir tencereye yerleştirin
Üzerlerine yarım su bardağı su ilave edin
Ayırdığınız ayva çekirdeklerini de renk vermesi için ilave edin
Tencerenin kapağını kapatıp, on dakika kadar haşlayın
Ayvaların oyuklarına 2'şer çorbakaşığı toz şeker doldurun
Kısık ateşte ayvaların rengi koyu kızıl olana kadar
5 adet ayva
100 gr kaymak
10 çorba kaŞığı toz şeker
Yapılışı:
Ayvaları yıkayıp, kabuklarını soyun








