3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2408]
Ayvaları soyup küp küp doğrayın isterseniz rendeleyebilir veya daha büyük parçalar halinde doğrayabilirsiniz. Doğrarken çekirdeklerini sakın atmayın. doğradığınız ayvaların içine karıştırın. reçele rengini verenlerden birisi de çekirdekleridir. Doğradıktan sonra derince bir tencereye alın. suyu ekleyip ayvalar hafifçe yumuşayana kadar haşlayın. Soğumasını bekleyin. Soğuyunca şekeri ekleyip bir gece sulanması için bekletin. Kısık ateşte iyice kızarana ve koyulaşana kadar kaynatın. Ara ara karıştırmayı da ihmal etmeyin. Reçeliniz hazır
afiyet olsun
[attachment=o2409]

- 4 adet ayva
- 1 çay bardağından biraz fazla su
- 5 su bardağı şeker

Ayvaları soyup küp küp doğrayın isterseniz rendeleyebilir veya daha büyük parçalar halinde doğrayabilirsiniz. Doğrarken çekirdeklerini sakın atmayın. doğradığınız ayvaların içine karıştırın. reçele rengini verenlerden birisi de çekirdekleridir. Doğradıktan sonra derince bir tencereye alın. suyu ekleyip ayvalar hafifçe yumuşayana kadar haşlayın. Soğumasını bekleyin. Soğuyunca şekeri ekleyip bir gece sulanması için bekletin. Kısık ateşte iyice kızarana ve koyulaşana kadar kaynatın. Ara ara karıştırmayı da ihmal etmeyin. Reçeliniz hazır

[attachment=o2409]