Awp_Turkey.. qiR İçeri

0
EXE RANK

By Berke

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By Berke
Merhaba arkadaşlar, uzun uğraşlar sonucunda Awp_Turkey haritasını bitirmiş bulunmaktayım. Daha önceki konumuzda bir yarışma düzenlemiştik, fakat katılım az (hatta hiç olmadığı) için haritaları kendimizin yapmasını karar almıştık. Bu karardan itibaren unutmuş olduğum Valve Hammer Editor bilgilerimi bir nebze olsun tazeledim.

Awp_Turkey haritasında neler bulacağız diye düşünüyorsunuzdur. Açıkcası ilk önce Türk Bayrağı yer alıyor. Neredemi? Göklerde
icon_smile.gif
. Haritanın en büyük özelliği Türk Bayrağının gökyüzünü oluşturması. Bayrağı kendim oyun içi grafiklerle çizdim. Çok zamanımı almadı sadece 3-5 dakika sürdü. Belki daha kısadır ama nasıl çizeceğim üzerinde baya fikir yürüttüm ve sonunda olayı çözdüm. Harita yapımı için bu gün içinde baya bir uğraştım. Açıkcası fikir geldikçe harita genişledi yada yeni özellikler kazandı. Harita yaparken bundan böyle bir çizim yapıp daha sonra oyuna aktarmak gerektiğini anlamış oldum.

Awp_Turkey Haritasının Özellikleri:
Awp_Turkey haritasında ayrıca doğma noktasında deagle ile başlanılıyor. Hemen önünüzdeki rampadan ilerlerken zıplıyorsunuz ve o bölümdeki özellik sizi yukarı zıplatıyor. Yukarıda 2 tane köprü var ve bu köprülerin üzerinde kutucuklar ve awp mevcut. Büyük kutucukların üstünde el bombaları var. Her taraf için 3 tane. Kutular kırılgan olup kutu kırılsa bile bombayı zıplayarak alabilirsiniz. . Bir kısmı kırılgandır
icon_smile.gif
. Ayrıca kazanan ekip awp ile doğar doğmaz rakibi öldürmesin diye 2 grubun tam ortasında 2 tane saydam cam mevcut. Bu camlara 2 kez ateş edildiğinde kırılıyor. Yani rakip takımın yukarı çıkacak kadar vakti var. Yoksa düşmana hedef olursunuz.

Maptan Ss : http://www.csfrag.net/wp-content/uploads/2010/07/awp-turkey.jpg

Link :Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: awp_turkey.rar

Bir Teşekkürü Eksik Görmeyin... Kusur Olduysa Affola iLk Konum daha... İYİ ForumLar..

Teşekürler kardeşim paylaşım için !!!!

eline sağlık saol ...

Ya Yapmayın Bukadar Yalancılık Ben Bunu 3 Ay Önce Oynuyordum.

Simdi yapılan bişey deiL Zaten sezer Tarih V.b Gibi Bir şey yok

Güzelmiş.Teşekkürler

TeşekkurLErr

Kusura Bakma Ozaman Benim Hatam :(

Güzel Paylaşım.#

Teşekürler kardeşim paylaşım için :D:D:D

TeşekkürLer :)

---------------------------------------------------

` AaHhMmEeTt ~

paylaşım için saol

ss koyulsa =)

Emeğine sağlık, teşekkürler.