0
EXE RANK
PunDicKx
Fexe Kullanıcısı
Yıl:2008 bir gün arkadaşımla okuldaydık bana yaşadığı korkunç bir hikayesini anlatmıştı birbirimize korku hikayeleri anlatıyorduk benım o sırada aklıma gelmemişti Bu olay onun ve kardeşinin başından geçmiş bir gün annesi o ve erkek ikizi sinemaya gitmişler sinemadan döndüklerinde anneleriyle yatmışlar çünkü çok korkmuşlar av karısı gelir diye birden yanlarındaki beşik sallanmış birden av karısı belirmiş ve bunları korkutmuş arkadaşım ve kardeşi o gece çok zor uyumuşlar bu durumdan anneleride ko rkmuş !! tabi ondan sonra yıllar önce arkadaşım ve ikizi doğduğunda av karısı gelmiş annesinden zorla arkadaşımla ikizini almaya çalışmış ama annesi vermemiş.. Ve zorla almaya çalışmış anneside vermeyince av karısı onun elini itmiş ve bebekleri alıp gitmiş ama sonra geri getirmiş o günden sonra işte annesi arkadaşıma anlatmış böyle böyle diye arkadaşım korkmuş birde çok üzülmüş annesinin durumuna allaha şükür geri getirmiş ama av karısı ben inanmadım arkadaşıma ama gerçek çünkü inanmazsanız inanmayın ama av karısı bi kere banada göründü baş örtülü bi tipmiş arkadaşım dedi böyle küçük köpekler vardır ya onlar boyunda dört ayaklıymış bende gördüm arkadaşlar 0-1 arası bebekleri ***ürüyor 0-1 ama sadece 2 3 ve üzeri değil ! dikkatli olun diyorum ben Selin Çizmecioğlu kendinize çok dikkat edin ve av karısından korunmaya bakın !!!!