Ati & Nvidia & İntel FPS 100 Yapmak ( Resimli Anlatım )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ~0duNCu*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
discord.gg
~0duNCu*
Arkadaşlar Sabitte Neden İntel Fps 100 Yapma Olmasın Dedim Yaptım Olacak :D

Evet Başlıyoruz. |

Ben Harici Ekran Kartı Aldım Onboard Onermem Ama Yinede Fps 100 Oynuyordum.

Denemenizi Tavsiye Ederim.

ATİ EKRAN KARTI FPS 100 YAPMA KONUSU ;

İlk Olarak Masaüstüne Sağ Tıklayarak Ati Control Panele Giriyoruz.

Teşekkür Etmeyene Hakkımı Helal Etmiyorum !

[FONT=Century ***hic]Selamın Aleyküm arkadaşlar Cs Oynayanların çoğunda Fps Sorunu Olduğu için Yardımcı olmak için Paylaşıyorum.Forumda Paylaşılmış olabilir ama Kendi Emeğimle Hazırladım.[/FONT]

[FONT=Century ***hic]1- İlk olarak masaüstüne gelip sağ tıklıyoruz ve "NVIDIA kontrol Panelin" e Giriyoruz.[/FONT]

[FONT=Century ***hic]2- İkinci olarak "NVIDIA kontrol Panelin" de "Ön ayarlı görüntü ayarlarını ayarla" seçeneğine tıklıyoruz.[/FONT]

[FONT=Century ***hic]3. Üçüncü olarak karşımıza 3 Tane Seçenek Geliyor.Bunlardan "Benim tercihlerimi kullan ve şunlara önem ver." Seçeneğini İşaretliyoruz. [/FONT]
[FONT=Century ***hic][IMG]http://ww...p://oi52.tinypic.com/21ozxxx.jpg[/IMG][/FONT]

[FONT=Century ***hic]4. Olarak "Uygula" Diyip Çıkıyoruz.[/FONT]

[FONT=Century ***hic]5. İşlem bukadar Counter Strikeye Girip Bakıyoruzki Fps 100 :)[/FONT]

[FONT=Century ***hic]__________________________________________________ _____________________________________[/FONT]

[FONT=Century ***hic]Eğer Daha Fazla Fps İsterim Dİyorsanız Kendi Sorumluluğunuzda Ekran Kartı Müsade Ettikçe Artırabilirsiniz.[/FONT]

[FONT=Century ***hic]---------------------[/FONT]
[FONT=Century ***hic]Consol'a[/FONT]

[FONT=Century ***hic]fps_max 300[/FONT]
[FONT=Century ***hic]fps_modem 300[/FONT]
[FONT=Century ***hic]developer 9999[/FONT]
[FONT=Century ***hic]---------------------- [/FONT]

[FONT=Century ***hic]Yazarak Fpsnin 100 ve Üstüne Çıkmasını Sağlayabilirsiniz.Kodlardaki değerleri istediğiniz gibi değişebilirsiniz. Ama 100 Üzerisini Önermem.Eğer Yaparsanız Oyun Yavaşlar ve Ekran Kartını Zorlarsınız. En İdeal "100"[/FONT]
[FONT=Century ***hic]__________________________________________________ _______________ [/FONT]

[FONT=Century ***hic]Eğer Fps'niz Düşüyor ise Bu Programıda İndirebilirsiniz. Fps'yi SAbitliyor.[/FONT]

[FONT=Century ***hic]__________________________________________________ _______________[/FONT]

[FONT=Century ***hic]Evet işte bukadar Artık Fps Sorunu Yaşamazsınız.[/FONT]
[FONT=Century ***hic]Umarım Yardımcı olabilmişimdir.Kendi emeğimdir Hiçbir Yerinde Alıntı yoktur.Düzgün Yorum Atarsanız Sevinirim.[/FONT]

NOT ; NVİDİA EKRAN KARTLARININ MB Sİ DÜŞÜK OLAN KULLANICILARIMIZ İÇİNDİR...

NVİDİA ekran kartınızı fazla çalıştırmaktan yakabilirsiniz ona göre. Performans deyince NVİDİA daha çok zorlayacaktır kendini. Yanma olayıyla karşılanmamanız için bu yolu deneyin.

Performansa getirmeden yapın yapacağınızı onun yoluda basit.

3D Ayarlarının Yönetilmesi bölümüne gelin. Dikey Senk vardır orda Zorlama Kapalı'yı seçin. FPS 100'dür.

TEŞEKKÜR BUTONU CLİCK :)

Böylesi Daha İyi :)

Teşekkürler Mete .

TeşekkürLer :)

tşkler sabitlenmeli

tşkler sabitlenmeli
Sonra ben laf edince mete modluk bilmiyor diyon aykut :D Post kasmak için neler yapıyon ya sabit zaten konu :D Meriç iki oldun başımıza haha :D:D
Neyse yorumun için teşekkürler.

Sonra ben laf edince mete modluk bilmiyor diyon aykut :D Post kasmak için neler yapıyon ya sabit zaten konu :D Meriç iki oldun başımıza haha :D:D
Neyse yorumun için teşekkürler.
olum ne posu iyiki sabitlensin dedik bu mu pos .d sana şimdi bi pos kasarım dün akşam ne la kafayı yersin !! :cool:

Dün akşam iyi kastın ;)

emeğe saygı saol ...

Toparlaman iyi olmuş (:

teşekkürler

t$kLer payLa$im icin :)

olum ne posu iyiki sabitlensin dedik bu mu pos .d sana şimdi bi pos kasarım dün akşam ne la kafayı yersin !! :cool:

qwe :D:D koptum 3 gün içersinde 1200 post kasan kim acaba :D

meriçide geçti bu :D:D:D

Rica ederim arkadşlar.

Bu yanlış yapılan bir uygulama. NVİDİA ekran kartınızı fazla çalıştırmaktan yakabilirsiniz ona göre. Performans deyince NVİDİA daha çok zorlayacaktır kendini. Yanma olayıyla karşılaştım daha önce ordan biliyorum.

3D Ayarlarının Yönetilmesi bölümüne gelin. Dikey Senk vardır orda Zorlama Kapalı'yı seçin. FPS 100'dür.

Sitede yardım sever bir arkadaşım var Burç o söylemişti bunları denedim ve gayette güzel oldu ;)

benim fikrimi soracak olursanız nvidia atiye rakip olamaz :glare:

Teşekkürler..

Bu yanlış yapılan bir uygulama. NVİDİA ekran kartınızı fazla çalıştırmaktan yakabilirsiniz ona göre. Performans deyince NVİDİA daha çok zorlayacaktır kendini. Yanma olayıyla karşılaştım daha önce ordan biliyorum.

Sitede yardım sever bir arkadaşım var Burç o söylemişti bunları denedim ve gayette güzel oldu ;)
Herkes için bu geçerli değildir. Ama yinede bunu konuya ekliyeceğim. Teşekkürler.
benim fikrimi soracak olursanız nvidia atiye rakip olamaz :glare:
Nvidia ekran kartınında Ati 'ye göre hoş bir estetiği var :)
Rica ederim.

Geri