ATAvraT v10 Gelsin Mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ATAvraT`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi

• v10 Gelsin

Oy: 13 59.1%
  • v10 Gelmesin

Oy: 9 40.9%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
1
EXE RANK

ATAvraT`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ATAvraT`
Arkadaşlar Şuan Üzerinde Uğraştığım Bi Cfg Var Sırf Bu Yüzden Servere Pass koydum denemeler yapıyorum sizden onay almak istedim atavrat v10 cfg gelsinmi yoksa bu kadar yetermi? alias kullanmıyorum çünkü alias sadece lan serverlerde işe yarıyor.sxede işlemiyor o yüzden koymadım. çok sade bi cfg defaulttan tek farkı daha konforlu rahat ..

konu yayınlanmıştır burdan indirebilirsiniz...

http://www.netbilgini.net/atavrat-v10-ile-birlikte-wallhack-t48082.html

olm senin v9 u dedndim yemın ederm manyaıkmıs
ole yyap be qnq
2 vs 1 de almayıysam en adı o... ym

xD saolda bu onlardan farklı onlar aşırı yüklüydü bu sade onlar mbler ile ölçülüyordu bu ise kb .. ve oyunda kasma yapmadan rahat h$ atıyorsunuz.

xD saolda bu onlardan farklı onlar aşırı yüklüydü bu sade onlar mbler ile ölçülüyordu bu ise kb .. ve oyunda kasma yapmadan rahat h$ atıyorsunuz.
ins dedifiin gibidir
v9 un ustune tanımadım su ana kadar yaptgıun cfg' lerin

yap kanka :D bn senı severım

kARdes ya Su aLamayanLar ıcın v9 weyada V serısını TEkrar ACarmısın? emEqe SAyqı eLLErıne saqLık kaRdesm

Anket böLümüne açıLır ..

Arkadaşlar Şuan Üzerinde Uğraştığım Bi Cfg Var Sırf Bu Yüzden Servere Pass koydum denemeler yapıyorum sizden onay almak istedim atavrat v10 cfg gelsinmi yoksa bu kadar yetermi? alias kullanmıyorum çünkü alias sadece lan serverlerde işe yarıyor.sxede işlemiyor o yüzden koymadım. çok sade bi cfg defaulttan tek farkı daha konforlu rahat ..

Bu da sorumu atavrat kardeşim ya v9 dan biraz daha iyi olsun Seni Artık rep mi istersin yada ne istersen yaparım.Bu arada sayende top15 de 3.sıraya çıktım admin bnde wall var diye banladı beni haha sinir oldum ya(brb)

Rica etsem msn verirmisin eğer sitede vermek istemiyosan özelden ver bi kaç sorum olacak sana.Eğer bir mahsuru yoksa ?

msn profilde var ordan alabilirsiniz v10u yayınlıyorum.!

arkadasım gelsın ama lutfne tek cfg olsun confıg dosyasına karısma lutfen oyun kafayı yıyor bıde yerden sılahı alınca elıme aldıgım sılah gelırse ıyı olur (bırde benım pc de bır sorun var w ıle yuruken a ya basınca normalde capraz yruyor fakat sneın confıg dosyasını yukledıkten sonra bozuldu ne yabmalıyım)

YayınLa KardeŞ BöyLe Devam V9 Maynaaq oLmuşdu :D ;)

x) ... daha bi cfg bitmeden yeni bi cfg koyuyon bu seri kac gunluk ? x) saqoL ~ paylas$imlarının dewwamını bekLeRmm..hayranların ıcınde v10 gelsin bence ama ben indirmem...qkn.rc super... ;)

v10 yayınlanmıştır. indirebilirsiniz.

linki yenıelr mısn

.d.d eyw saol

Geri