~ atakan ws -yoLa qeL :) qeL 10-0 :) ilk raund 2. raund 10-2 qweqwe daL

0
EXE RANK

-yoLa qeL*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-yoLa qeL*
resımLer qozukmuor

su yaptıgın vs Lerin biride senoyna veya socl olaydı ? cfg mastersn ya kayboL surdan

allen doru dıyor kardeş socl da yapsan iyi olur gerçekten.

ya yok krdsm yapamz sOcL anca acar cfgsini öyLe yener.

iyide zeka seviyen düşük galiba kardeş 1. Atakan kim 2. Her ws de ndn konu açıyorsun. isminizi duyurmak için bu kadar cabalıyosunuz.Ama bosuna . Burda kendini göstrmeye calısanların hepsi lamerdir.İyi oynayanı herkes görür zaten.Ek bi çabaya gerek yok. Adam gibi socL maçlarda oynadıklarını video yap koy skgaminge izleyelim.Botlarla ws atıyosun sonra yok yendim bilmem ne.Bırakın bu işleri ya Lütfen.

Aynen.. Her ws sonu yoLa geL ws bıLmem ne .. Buyrun sonuc ortada falan S:

TeşekkürLer .

Ama Atakan Kım EzoLarı Alıp Karsına Vs Yapıosun . Bİrde K1nqLerLe Yapda GöreLm;)

Adam hiç değilse cfg acıyor senin gibi ghost değil...

yoLA gel artık şu 1.5 bölümünde Vslerini paylaşmasan Bıktık her yaptıgın vsyi buraya koyarsan yandık boş boş konular açıkcası.

GeL yola qeL ezıq'sın ztn :) CFG olmasa burdakı sayılı kısıler bırsey yapamaz ,)

Kardeşim Sunları Buyulterek koy ,) Bırde Benle at :) CFG master kım qorursun :)

resımLer qozukmuor
üstüne tıkLa qözükür
su yaptıgın vs Lerin biride senoyna veya socl olaydı ? cfg mastersn ya kayboL surdan
dm ezo özeLLikLe senLe yapcam socL :) ezo sanki kendi cFqsiz kasıor
allen doru dıyor kardeş socl da yapsan iyi olur gerçekten.
yapcam sizde wsyi görceniz
ya yok krdsm yapamz sOcL anca acar cfgsini öyLe yener.
sen cfq açmıonmu ezo dün bebedin daha senLa senLe yapcam socl ws seni 2ye katLicam qöR.!
iyide zeka seviyen düşük galiba kardeş 1. Atakan kim 2. Her ws de ndn konu açıyorsun. isminizi duyurmak için bu kadar cabalıyosunuz.Ama bosuna . Burda kendini göstrmeye calısanların hepsi lamerdir.İyi oynayanı herkes görür zaten.Ek bi çabaya gerek yok. Adam gibi socL maçlarda oynadıklarını video yap koy skgaminge izleyelim.Botlarla ws atıyosun sonra yok yendim bilmem
ne.Bırakın bu işleri ya Lütfen.
kardeş socL dionuz dionuz bide siz yapn qöReLm ? b1de birini yenin s1z katın ben1m yendikLerimin hiç birini yenemezs1niz
Aynen.. Her ws sonu yoLa geL ws bıLmem ne .. Buyrun sonuc ortada falan S:
sen sus özenti konuşmaya hakkın yok o nick kankam`n
TeşekkürLer .

Ama Atakan Kım EzoLarı Alıp Karsına Vs Yapıosun . Bİrde K1nqLerLe Yapda GöreLm;)
atakan msn vercem sana sen at kardeş qöReLm seni nasL katLıor
Adam hiç değilse cfg acıyor senin gibi ghost değil...
:) zaten waLL burda oLsa kuLLanacakL,ardan iLk kişi aLLen ezosu
yoLA gel artık şu 1.5 bölümünde Vslerini paylaşmasan Bıktık her yaptıgın vsyi buraya koyarsan yandık boş boş konular açıkcası.
konuyu açsınLar

ve s1z b1 kişi ne diorsa onu dionuz özentiniz

ne demek konuyu açsınlar vs konularından bıktık milleti yendim yendim diyon yeter gereksiz konularından bıktım şahsen:)

Arkadaşlar sizde bakmayın o zaman görmek istemiyorsanız ...

...... cevapsız

Konusmayım konusmayım diyorumda aLLen ve yoLa gel ikinizde arkimsiniz.

1. aus def oynuyor ve kendi sifreleri def rc cfg ve benzeri seyler yok
2. yoLa qel kardesim sende cFq mastersin. =) socl alısık deılsın yani..

ben socl kasarm belki duck yüzünden kasamam cfq açmadan k1nqofta kasarım farketmez senide buqun ezicem cfq master diceniz sizi ilgilendirmez cfq mastersam masterim siz cfq kastınızmı ben bişi diommu sanki herkes def ne eleştirici insanlarsınız yhaa

Geri