ASUS ENC 2010 [Türkiye Milli Takımıda Var][MAÇLAR CANLI HLTV'DE]

0
EXE RANK

s❶πәĸ

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
s❶πәĸ
asus_enc_cov.png

Ödül : 14,400 Euro

B Grubu

tr.gif
Türkiye
de.gif
Almanya
dk.gif
Danimarka
es.gif
İspanya
fr.gif
Fransa
ru.gif
Rusya

Türkiye'nin maçları ve oyuncuları

tr.gif
Türkiye -
fr.gif
Fransa 06/05/10
tr.gif
Türkiye -
es.gif
İspanya 20/05/10
tr.gif
Türkiye -
dk.gif
Danimarka 03/06/10
tr.gif
Türkiye -
ru.gif
Rusya 17/06/10
tr.gif
Türkiye -
de.gif
Almanya 01/07/10

Kadromuz (gob b formunda bu sene , mousesports'ta süper maçlar çıkarttı)

RapeN
coLLy
e pato
gob b
y4sin

A Grubu

se.gif
İsveç
pl.gif
Polonya
ua.gif
Ukrayna
nl.gif
Hollanda
no.gif
Norveç
at.gif
Avusturya

NOT:ARKADAŞLAR MAÇLARI MAÇ TARİHİNDE HLTV.org - News ÜZERİNDEN VERİCELECEK İP ADRESİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ CANLI OLARAK , DAHA GENİŞ BİLGİ İÇİN ESL: Mainround CS1.6 - 2010 - ASUS European Nations Championship - ESL - The eSports League.

sağol paylaşım için tY

İsveç veya Ukrayna şampıyon.
Güzel çalışma, teşekkürler..

İsveç veya Ukrayna şampıyon.
Güzel çalışma, teşekkürler..
bizim grupta olmamaları büyük şans ama isveçte düşüş var Türkiye kadrosu bu sene çok sağlam oynuyo ben Almanya'yı favori görüyorum.

bizim grupta olmamaları büyük şans ama isveçte düşüş var Türkiye kadrosu bu sene çok sağlam oynuyo ben Almanya'yı favori görüyorum.

Sonuç dediğim gibi çıkıcak eminim :)
İsveç isveç olmassa Ukrayna çok sağlam kadroları var.
Bu iki Ülke karşılaşırsa acayip bir maç olur ama Ukrayna nın kadrosu'ndaki oyuncular bu sene çok form dalar.
Zaten NATUS VINCERE resmen Ukrayna kadrosu.

Sonuç dediğim gibi çıkıcak eminim :)
İsveç isveç olmassa Ukrayna çok sağlam kadroları var.
Bu iki Ülke karşılaşırsa acayip bir maç olur ama Ukrayna nın kadrosu'ndaki oyuncular bu sene çok form dalar.
Zaten NATUS VINCERE resmen Ukrayna kadrosu.
çok zevkli maçlar olcak izleriz maçları az kaldı :D

favori işveç bizim grupta saglam olrak almnya ve fransa var

La yasinle fatihde ordaa xD

Dün Fransa - Türkiye nin d2 deki ilk maçının demosunu izledim şu sonuç çok canımı sıktı, d2 deki maçı büyük farkla almışlar yarınkı maçda Türkiye'ye Allah kolaylık versin diyorum ama kolay olucağınıda hiç sanmıyorum :D SIXER awp zoomsuz kullanıyor acayip bişey deli etti bizim oyuncuları.
[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/5940/francem.png[/IMG]

Arkadaşlar benim İngilizce kötü... Nerde gösteriyor saatleri ve ipleri?

Arkadaşlar benim İngilizce kötü... Nerde gösteriyor saatleri ve ipleri?

hltv.org un anasayfasında gösteriyor üstlerde, ama maç saati geldiğinde ip yazar takip etmen lazım yani.

ilk maç bugün TÜRKİYE - fransa
HLTV.org - Hot Match: France vs Turkey
maçın ayrıntılarına burdan bakabilirsiniz
oradaki saat bizim saatimizden 1 saat geridir yani maç 22:00 de , 21:50 de ip adresi verilir 5 dk sonra sw ye giriş izni verir.
NOT:NORMAL CS 1.6 DA İZLEMEYEMEZSİNİZ, ÖNCE VALVE KLASÖRÜNÜ KOPYALAMANIZ LAZIM , SONRA KOPYANIN ADINI VALVE48 YAPICAKSINIZ VE EN SONUNDA cs16_protocol48_full_patch SETUP DOSYASINI İNT. BULUP İNDİRİP KURUCAKSINIZ VE İZLEMEK İÇİN BU CS Yİ KULLANICAKSINIZ , AMA OYUN OYNARKEN ESKİ CS NİZİ KULLANIN.

Dün Fransa - Türkiye nin d2 deki ilk maçının demosunu izledim şu sonuç çok canımı sıktı, d2 deki maçı büyük farkla almışlar yarınkı maçda Türkiye'ye Allah kolaylık versin diyorum ama kolay olucağınıda hiç sanmıyorum :D SIXER awp zoomsuz kullanıyor acayip bişey deli etti bizim oyuncuları.
[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/5940/francem.png[/IMG]
dün maç filan yoktu bu maç eski bi maç ve demosu konulmuş , maç bugün ve ilk map de_inferno.

ilk başta paylaşım için saoll kardeş verilen ip leri ekleyiptemi seyredioz..?

1st - de_inferno 16:1
2nd - de_dust2 16:3

Fransa 2:0
cok kötü bir türkiye izledik

geçmiş olsun beyler melesef Türkiye'miz 16:1 ve 16:3 lük skorlarla 2-0 yenildi.şu fransanın oyuncusu SİXER Türkiye'ye yetti..

dün maç filan yoktu bu maç eski bi maç ve demosu konulmuş , maç bugün ve ilk map de_inferno.

Sana dün maç olduğunu kim söyledi ben demo yu dün indirip izledim demek istedim, Canlı olarak izledim demedim veya dün maç vardı demedim. 2010 demo su ana sayfada vardı hltv nin indirip izledim :) Ayriyetten bu günkü yani saat 12 yi geçti dünki maçıda fransa bu skorla tamamlamış.
1st - de_inferno 16:1
2nd - de_dust2 16:3

France win 2:0

yarınki ispanya maçında başarılar

Geri