1
EXE RANK
~ nokafejn
Fexe Kullanıcısı
''Senden'' diyordum,''Seninle'' diyordum,''Senin için'' diyordum.
Şimdi Sensizim..
"Gün gelir;herkesi köşe bucak kaçanları bile,hatta 'romantik' kelimesini bir suçlama gibi kullananları dahi kıskıvrak yakalar AŞK!"(MEVLANA)
Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor.Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini.(Cemal Süreya)
''Seni düşünerek akıttığım yaşlarla yıkanıyor yalnızlığım şu an...(Küçük İskender)
Hayvanlar insanlar için yaratılmıştır" diyor İncil.
Belki de o yüzden bağlıyım sana.(Küçük İskender)
İnsan ya acılarını unutmasını, ya da kendi mezarını kazmasını bilmeli.(Balzac)
Büsbütün unuttum seni eminim, Maziye karıştı şimdi yeminim, Kalbimde senin için yok bile kinim, Bence sen de şimdi herkes gibisin.(Nazım Hikmet)
Emir kipiyle hazırola geçen cümleler kurmaktı niyetim.Sev beni demek mesela..
''Nefret edilmeden yaşadıysam,o zaman hiçbir şey yapmamışım demektir.
Süs biter bir gün;gerçek osuruverir.(Küçük İskender)
Ben sürekli gökyüzüne bakan terkedilmiş bir havaalanıyım...(Küçük İskender)
Sesimi verirsen bir daha gelip rahatsız etmem seni buralarda...(Küçük İskender)
İlk görüşte aşka inanırım;Çünkü bilenler bilir, ikinci görüş hiç olmayabilir.
(Can Yücel)
Koku, tad, sıcak... sende her aradığım vardı:Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı.(Arif Nihat Asya)
Gelecek Güzel Günlere Gebeydi,Kürtaj Ettiler.(Özdemir Asaf)
Senin bu kadar mutlu olmana, ancak senden bir şey almaya hazırlandıkları zaman izin verirler.(khaled hosseini)
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar ne kanatır. Gözlerinle gör...mediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek...Uzaktan sevmek en güzelidir bazen.(Elif Şafak)
İçin temiz olmadıktan sonra hacı hoca olmuşsun kaç para? hırka, tespih, post, seccade güzel ama Tanrı kanar mı bunlara?(Ömer Hayyam)
Yalnızım diye üzülmüyorum .. Çünkü biliyorum . Yalnız insanın ihanet edeni de olmaz ..(Necip Fazıl Kısakürek )
Aşk dediğinin boyutu değil İşlevi önemli sevgili.. Allah"ı çok sevsen ne olur ibadet etmedikden sonra sevabı yokki !
'Gökyüzü yesen açlığın geçmez,sen ki çok kişilikli bir yalnızlık uzmanısın...(Küçük İskender)
Fazla ciddiye almayın bu hayatı nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız !(Küçük İskender)
Hiçbir şeyi tamamlayamadım,bitti diyemem.(Küçük İskender)
Gönlünde olanı benden gizleme ki benim gönlümdekide ortaya çıksın..(Mevlana)
Tek kişilikmiydi ki bu şehir? Sen gidince, bomboş kaldı...(Ö.ASAF)
Radyo oyunlarına benzer insan hayatı hep arkası yarın,arkası yarın...(Küçük İskender)
Sen..
Pardon "Siz" demeliydim..
Siz kaç yüzlüydünüz?
Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim? (Özdemir ASAF)
Bugün kitap izledim,film okudum,yemek dinledim,müzik yedim..aklım sendeydi hiçbirşeyi doğru yapamadım..şaşkınımm...evetttt...Küçük İskender)
Giden sevgilinin arkasından su dökmek lazım ama küçük su...(K.İSKENDER)
[FONT="]# Doktor ; Çocukluğumα İnip Bєni Ordα Bırαksαnα ..[/FONT]
[FONT="]*** Bir Çocuğun Annesinin Koynunda Bulduğu Her P*z*v*ngi
Babası Sanması Gibiydi;
Her Çıktığınıza Seni Seviyorum Deyişleriniz...[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]ALLAH 'ım Bana Bir Sandalyenin Sabrını Ve Dayanıklılığını Ver Ki ; Tüm G*tlere Rağmen Ayakta Durabileyim..!!
[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]Boğazıma takıldı sevdan.Üç kere sırtıma vur helal de!.Alışık değilim harama ondan olacak heralde...[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]TanıMadıqın İnsaNa yanLışLıkLa bir $ey yazarSan / O şans DeqiL 'êRoS'un pi*LiqiDir
[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]: Ben bir şair olsaydım eğer, cümle cümle vururdum seni. Her noktasında dururdu kalbin !.. Ben bir şair olsaydım eğer, öyle bir şiir yazardım ki sana sevgili; harflerine asardın kendini...[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]Hαdi bulmαcα çözelim , Bir elvedα kelimesi : Yukαrıdαn αşαğıyα 9 hαrf
[/FONT][FONT="]S
*
K
T
*
R
G
*
T ![/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]Kaşarlar Mektup Gibidir. Yazılır , Yalanır , Postalanır !![/FONT]
~ sakın üzülme benim adıma
bu daha fazla koyar bana .
~ Merak etme ''gözümden'' düşmedin. Sen, ''göğsümden'' düştün
~ Bir "oha, çok yedim" pişmanlığı, bir de "oha
bununla mı çıktım ben" pişmanlığı favorimdir.
~ İnsanlar aşk üzerine bir sürü felsefe yaptı
o geldi yeni bir felsefe yarattı.
~ avuçlarımdaki mutluluğumdun sen , seni de aldılar ..
~ Biraz garip bişey bu .Şu gezegende beş milyon insan yaşıyor.
Ama işte tutup birini seviyorsun ve onu kimseye değişemiyorsun .
~Uzay mekiğinin uzaya fırlatılma süreci, bir kadının hazırlanıp evden
çıkma süreci yanında önemsiz kalır.
~ Eğer silmek o kadar kolaysa, yazılan pek bişey yok demektir.
~ Onlar için yaşa , ama hep ' bana özel kal '♥~ Oysa kadın en fazla yoldan çıkar , erkekse insanlıktan ..
~ Bulmacaları kurşun kalemle değilde
tükenmez kalemle çözüyor olmamız milletçe
kendimize olan aşırı güvenin bir göstergesi gibi sanki .
~ Kendinden nefret edip,ayna parçalamak kolay..Sorun;sonrasında ortaya saçılan binlerce 'seni' kim temizleyecek?
~ Bir şairin dediği gibi; ''Başka anlamlar aramaya gerek yok! katlandığım kadar seviyorum seni gerçek bu..'' evet bu! ...
~ Hoşuma giden bütün kusurlara sahipsin.
~ Artık ne sıradaki parça sen ol , Nede bana gel; Bence sen biraz dürüst ol ve önce kendine gel .
~ Onu terkedip giden sevgilinin ardından acılı aşk sözleri yazıp ağlayan kızlar pardon ama nerden bu gurursuzluk ?
~ "soğuk içiniz." uyarı değil, aksine yüzyılın tespiti. gerçekten soğuk içimiz.
~ İçiniz kor gibi yanarken susmak, acıların en beteridir.
~ Hakikat değişmez . Değişene hakikat denmez .
~ Bir erkek seni mahvetmeye yemin ettiyse; merak etme, içer ve kendine eder; ama bir kadın yemin ettiyse kesinlikle mahveder!
~ Gidişin bana koymuyor'da kalbime üvey evlatmış gibi davranman bende 'felç' etkisi yarattı.
~ Dünyadaki en kötü espri yapma yeteneği öğretim fakültelerinde öğretiliyor sanırım yoksa bu hocalara verilen doğal bi yetenek mi?
~Türk eğitim sistemi öğrenci tipolojisi; sınavda test, kantinde tost, stresle dost, geleceği lost.
~ Erkekler büyüyüp olgunlaşmaz yalnızca boyları uzar .
~ Hepiniz aynısınız!" diyenlere soruyorum.. / "hepimizi" nereden tanıyorsunuz?
~ Okulda etek katlayanlara sesleniyorum: Tamam hamurunuzda varda , bebeğim yamuk katlıyosunuz lan. ♥
~ Can Yücel 1926 yılında yazdığı şiirleri Facebook'ta ergenler tarafından paylaşılıp tribe girilsin diye doğdu.
~ Yanındayken kırılgan bi mutlulukla dokunmaya bile kıyamazken, uzağındayken ölümüne hislerle amaçsızca özlüyorsan o, ya annendir ya sevgilin.
~ Hayata yeni başlayan arkadaşlara öğütler: Yeni yıl diye bi şey var, çok acayip şeyler olacak sanıyorsun hep, olmuyor. Kafana takma hiç.
~ Sahte kahkahaların yanında tatlı tebessümüm yeter.
~ Her özlediğinde onlara ulaşmaya çalışırsan onlar seni hiç özlemezler.
~ Aşk, kişinin kendine yakışmayanı zorla giyme çabasıdır. Çekilen acının yoğunluğu, seçilen elbisenin boyutuyla doğru orantılıdır.
~ Biri şöyle karşıma geçsede ona aşk'ın nasıl birşey olduğunu anlatamasam, anlatamadığım kadar aşık olsam tekrar tekrar.
~ Erkekler ya zevksiz yada bu çirkin kadınlar çok şanslı.
~ Soru işaretlerinin çengel biçiminde olması hayata tutunmamız içindir.
~ İnsan bazen küçük hesapların küçük sevdalara ait olduğunu görebilecek kadar büyük bir kalbe sahip olmalı.
~ Sevgili kadınlar paralı,kültürlü,akıllı,romantik,yakışıklı ve evliliğe can atan birini istediğinizi biliyorum.
Yok öyle biri
iyi geceler .
~ Bırakın lan bu ayakları.Kaçınız çırılçıplak bedenler karşısında yalnızca gözlerine baktınız ? Sorsalar güya hepiniz aşıktınız ...
Şimdi Sensizim..
"Gün gelir;herkesi köşe bucak kaçanları bile,hatta 'romantik' kelimesini bir suçlama gibi kullananları dahi kıskıvrak yakalar AŞK!"(MEVLANA)
Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor.Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini.(Cemal Süreya)
''Seni düşünerek akıttığım yaşlarla yıkanıyor yalnızlığım şu an...(Küçük İskender)
Hayvanlar insanlar için yaratılmıştır" diyor İncil.
Belki de o yüzden bağlıyım sana.(Küçük İskender)
İnsan ya acılarını unutmasını, ya da kendi mezarını kazmasını bilmeli.(Balzac)
Büsbütün unuttum seni eminim, Maziye karıştı şimdi yeminim, Kalbimde senin için yok bile kinim, Bence sen de şimdi herkes gibisin.(Nazım Hikmet)
Emir kipiyle hazırola geçen cümleler kurmaktı niyetim.Sev beni demek mesela..
''Nefret edilmeden yaşadıysam,o zaman hiçbir şey yapmamışım demektir.
Süs biter bir gün;gerçek osuruverir.(Küçük İskender)
Ben sürekli gökyüzüne bakan terkedilmiş bir havaalanıyım...(Küçük İskender)
Sesimi verirsen bir daha gelip rahatsız etmem seni buralarda...(Küçük İskender)
İlk görüşte aşka inanırım;Çünkü bilenler bilir, ikinci görüş hiç olmayabilir.
(Can Yücel)
Koku, tad, sıcak... sende her aradığım vardı:Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı.(Arif Nihat Asya)
Gelecek Güzel Günlere Gebeydi,Kürtaj Ettiler.(Özdemir Asaf)
Senin bu kadar mutlu olmana, ancak senden bir şey almaya hazırlandıkları zaman izin verirler.(khaled hosseini)
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar ne kanatır. Gözlerinle gör...mediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek...Uzaktan sevmek en güzelidir bazen.(Elif Şafak)
İçin temiz olmadıktan sonra hacı hoca olmuşsun kaç para? hırka, tespih, post, seccade güzel ama Tanrı kanar mı bunlara?(Ömer Hayyam)
Yalnızım diye üzülmüyorum .. Çünkü biliyorum . Yalnız insanın ihanet edeni de olmaz ..(Necip Fazıl Kısakürek )
Aşk dediğinin boyutu değil İşlevi önemli sevgili.. Allah"ı çok sevsen ne olur ibadet etmedikden sonra sevabı yokki !
'Gökyüzü yesen açlığın geçmez,sen ki çok kişilikli bir yalnızlık uzmanısın...(Küçük İskender)
Fazla ciddiye almayın bu hayatı nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız !(Küçük İskender)
Hiçbir şeyi tamamlayamadım,bitti diyemem.(Küçük İskender)
Gönlünde olanı benden gizleme ki benim gönlümdekide ortaya çıksın..(Mevlana)
Tek kişilikmiydi ki bu şehir? Sen gidince, bomboş kaldı...(Ö.ASAF)
Radyo oyunlarına benzer insan hayatı hep arkası yarın,arkası yarın...(Küçük İskender)
Sen..
Pardon "Siz" demeliydim..
Siz kaç yüzlüydünüz?
Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim? (Özdemir ASAF)
Bugün kitap izledim,film okudum,yemek dinledim,müzik yedim..aklım sendeydi hiçbirşeyi doğru yapamadım..şaşkınımm...evetttt...Küçük İskender)
Giden sevgilinin arkasından su dökmek lazım ama küçük su...(K.İSKENDER)
[FONT="]# Doktor ; Çocukluğumα İnip Bєni Ordα Bırαksαnα ..[/FONT]
[align=center][FONT="]
# Biz İsyan Ettikçe ; Yalan Sevgiler İnadına Peşimizde ..
# Gerçek Aşk Sayısal Loto Misali ; Hayali Bile Mutlu Edebiliyor İnsanı..
Fakat Tutturabilene AŞK Olsun..
Küfür Eden Kız Kadar İtici Olan Birşey Yoktur. Hani Olmayan Şeyinle, Neyin Mücadelesi Bu ? ,)
''Hep Aynı Parmakları Görüyorum.'' Diyen Hocama;
Orta Parmağımı Kaldırasım Geldi ..
İç Acı'larımın Toplamı Yüz Sek'Sen' ..
G'usülüncє Aşığım Sαnα; Sırılsıklαm Yαni! <3
Yalnızlığımızında Bi Sebebi Var ;
` G e v ş e k aşk` ları Sevemedi Gönlümüz . (,
@ Ben Gittikten Sonra Ağladığını Söylediler, Normaldir Dedim, Her Motor Su Kaynatır x)
# Kurnαzlαr sırαylα , kolpαlαr pαrαylα . Dümєndєn sαrαylα , SΛHTΣSİПİZ HΣPİПİZ !
# Kırgınlığımız Lunαpαrk ' tα unutulmuş küçük bir çocuğun nєfrєti kαdαr ...Sorun αtlı kαrıncαlαr dєğiL ! Arkαmızdαn dönєn dönmє dolαplαr
Sana sesLeniyorum Bilinçaltı Denen ib*e : Rüyalarımı Rahat Bırak !
Saat 21.22 Bir Dakika Önce Birisi Sizi Düşündü ve Şimdi S*kinde Bile Değilsiniz..
# S*ki Tutmak İle Sıkı Tutmak Arasındaki İnce Çizgideyiz ..
@ Çirkin Kadın Yoktur.Varsada Bacımızdır
Fal baktırıyorum bazen.. Yüreğin kabarmış diyor falcı.. Acayip
gururlanıyorum.. Kolay mı yani..? O var, diyorum içimde.. Kabaracak
tabii..! Böyle işte sevgilim.. Seni sevip, gururlanmak ; artık beş
lira...
Sen Kimdin Biliyor Musun Sevgili
'Mini Mini Bir Kuştun' Kalbime Konan;
Seni Kalbimden İçeri Alıp
Sonra Hayatımın A*ına Koyan .
[/FONT][FONT="]"Bakkalda 10 kuruş eksiğim çıktı, cebimdeki sakızı uzattım, afalladı.. GÜN İNTİKAM GÜNÜ[/FONT][FONT="]DÜR !" xD
# Yαrınımızı idαm єttik , dünümüzє hαpsoLmuşkєn ... Bugünє αf çıksα єksilirmi bir numαrα güLüşümüzdєn ,)
# Benim burαdα hαyαtım kαyıyor ; sen kαlkmış dilek tutuyorsun..
# Her Sevda Dilde ,, Yürekler K*hpe ... Biz ;; Herzaman Olduğu Gibi Yine ` Kafamıza Göre .. ! (;
İnαnıyorum diyєn insαnlαr yαrαdαnα sövєcєk kαdαrmı sαrhoş , Nαmusu єlindє tαş bαkirєlєr condom'u yutαcαk kαdαrmı f o l l o ş ?
Çıplak Tene Dokunmak Aşk Olsaydı Eğer ; Beni Dünyaya Getiren Ebeme Aşık Olurdum ..
Tecavüz Bir Suçsa Eğerbeynimi Miken İnsanları Atın İçeri..
Kahve İçsek Diyorum Sevgili
S.kt.ret Hatrını
Sen Yanı Basımda Ol Yeter !
Kadınlar erkeklerin cüzdanı ile
Erkekler kadınların vücut öLçüLeryle yasar olmus askları !
Onca donu düşkün
Cüzdan meraklılarına bi sorun
Adem'in kaç villası vardı ?
Ya da Havva bilirmiydi 90 60 90'ı ?
# . Kokusunu duyabildiğin kadar seversin bir gülü !
Not : Verilen yol geri alınamaz
Yönetmenlerin 3-2-1 diye
seslendikleri ''motor''
senmişsin meğer..
- Çalar Saat gibidir HAYALLER ;
Sen kurarsın Onlar Çalarlar .)
Yaşamayı heves Ettik Çocukken ;
Kursağımızda KaLdı Şimdiden ( :
Ekmegini Taştan Çıkartmak Sözünün Anl*****; Akşam Elleri Toprak Kokan Babamın Yüzünden Anlardım..[/FONT]
[/align]# Biz İsyan Ettikçe ; Yalan Sevgiler İnadına Peşimizde ..
# Gerçek Aşk Sayısal Loto Misali ; Hayali Bile Mutlu Edebiliyor İnsanı..
Fakat Tutturabilene AŞK Olsun..
Küfür Eden Kız Kadar İtici Olan Birşey Yoktur. Hani Olmayan Şeyinle, Neyin Mücadelesi Bu ? ,)
''Hep Aynı Parmakları Görüyorum.'' Diyen Hocama;
Orta Parmağımı Kaldırasım Geldi ..

İç Acı'larımın Toplamı Yüz Sek'Sen' ..
G'usülüncє Aşığım Sαnα; Sırılsıklαm Yαni! <3
Yalnızlığımızında Bi Sebebi Var ;
` G e v ş e k aşk` ları Sevemedi Gönlümüz . (,
@ Ben Gittikten Sonra Ağladığını Söylediler, Normaldir Dedim, Her Motor Su Kaynatır x)
# Kurnαzlαr sırαylα , kolpαlαr pαrαylα . Dümєndєn sαrαylα , SΛHTΣSİПİZ HΣPİПİZ !
# Kırgınlığımız Lunαpαrk ' tα unutulmuş küçük bir çocuğun nєfrєti kαdαr ...Sorun αtlı kαrıncαlαr dєğiL ! Arkαmızdαn dönєn dönmє dolαplαr

Sana sesLeniyorum Bilinçaltı Denen ib*e : Rüyalarımı Rahat Bırak !
Saat 21.22 Bir Dakika Önce Birisi Sizi Düşündü ve Şimdi S*kinde Bile Değilsiniz..

# S*ki Tutmak İle Sıkı Tutmak Arasındaki İnce Çizgideyiz ..
@ Çirkin Kadın Yoktur.Varsada Bacımızdır

Fal baktırıyorum bazen.. Yüreğin kabarmış diyor falcı.. Acayip
gururlanıyorum.. Kolay mı yani..? O var, diyorum içimde.. Kabaracak
tabii..! Böyle işte sevgilim.. Seni sevip, gururlanmak ; artık beş
lira...

Sen Kimdin Biliyor Musun Sevgili
'Mini Mini Bir Kuştun' Kalbime Konan;
Seni Kalbimden İçeri Alıp
Sonra Hayatımın A*ına Koyan .
[/FONT][FONT="]"Bakkalda 10 kuruş eksiğim çıktı, cebimdeki sakızı uzattım, afalladı.. GÜN İNTİKAM GÜNÜ[/FONT][FONT="]DÜR !" xD
# Yαrınımızı idαm єttik , dünümüzє hαpsoLmuşkєn ... Bugünє αf çıksα єksilirmi bir numαrα güLüşümüzdєn ,)
# Benim burαdα hαyαtım kαyıyor ; sen kαlkmış dilek tutuyorsun..
# Her Sevda Dilde ,, Yürekler K*hpe ... Biz ;; Herzaman Olduğu Gibi Yine ` Kafamıza Göre .. ! (;
İnαnıyorum diyєn insαnlαr yαrαdαnα sövєcєk kαdαrmı sαrhoş , Nαmusu єlindє tαş bαkirєlєr condom'u yutαcαk kαdαrmı f o l l o ş ?

Çıplak Tene Dokunmak Aşk Olsaydı Eğer ; Beni Dünyaya Getiren Ebeme Aşık Olurdum ..
Tecavüz Bir Suçsa Eğerbeynimi Miken İnsanları Atın İçeri..
Kahve İçsek Diyorum Sevgili
S.kt.ret Hatrını
Sen Yanı Basımda Ol Yeter !
Kadınlar erkeklerin cüzdanı ile
Erkekler kadınların vücut öLçüLeryle yasar olmus askları !
Onca donu düşkün
Cüzdan meraklılarına bi sorun
Adem'in kaç villası vardı ?
Ya da Havva bilirmiydi 90 60 90'ı ?
# . Kokusunu duyabildiğin kadar seversin bir gülü !
Not : Verilen yol geri alınamaz

Yönetmenlerin 3-2-1 diye
seslendikleri ''motor''
senmişsin meğer..
- Çalar Saat gibidir HAYALLER ;
Sen kurarsın Onlar Çalarlar .)
Yaşamayı heves Ettik Çocukken ;
Kursağımızda KaLdı Şimdiden ( :
Ekmegini Taştan Çıkartmak Sözünün Anl*****; Akşam Elleri Toprak Kokan Babamın Yüzünden Anlardım..[/FONT]
[FONT="]*** Bir Çocuğun Annesinin Koynunda Bulduğu Her P*z*v*ngi
Babası Sanması Gibiydi;
Her Çıktığınıza Seni Seviyorum Deyişleriniz...[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]ALLAH 'ım Bana Bir Sandalyenin Sabrını Ve Dayanıklılığını Ver Ki ; Tüm G*tlere Rağmen Ayakta Durabileyim..!!
[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]Boğazıma takıldı sevdan.Üç kere sırtıma vur helal de!.Alışık değilim harama ondan olacak heralde...[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]TanıMadıqın İnsaNa yanLışLıkLa bir $ey yazarSan / O şans DeqiL 'êRoS'un pi*LiqiDir

[/FONT][FONT="]: Ben bir şair olsaydım eğer, cümle cümle vururdum seni. Her noktasında dururdu kalbin !.. Ben bir şair olsaydım eğer, öyle bir şiir yazardım ki sana sevgili; harflerine asardın kendini...[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]Hαdi bulmαcα çözelim , Bir elvedα kelimesi : Yukαrıdαn αşαğıyα 9 hαrf
[/FONT][FONT="]S
*
K
T
*
R
G
*
T ![/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]Kaşarlar Mektup Gibidir. Yazılır , Yalanır , Postalanır !![/FONT]
~ sakın üzülme benim adıma
bu daha fazla koyar bana .
~ Merak etme ''gözümden'' düşmedin. Sen, ''göğsümden'' düştün
~ Bir "oha, çok yedim" pişmanlığı, bir de "oha

~ İnsanlar aşk üzerine bir sürü felsefe yaptı

~ avuçlarımdaki mutluluğumdun sen , seni de aldılar ..
~ Biraz garip bişey bu .Şu gezegende beş milyon insan yaşıyor.
Ama işte tutup birini seviyorsun ve onu kimseye değişemiyorsun .
~Uzay mekiğinin uzaya fırlatılma süreci, bir kadının hazırlanıp evden
çıkma süreci yanında önemsiz kalır.
~ Eğer silmek o kadar kolaysa, yazılan pek bişey yok demektir.
~ Onlar için yaşa , ama hep ' bana özel kal '♥~ Oysa kadın en fazla yoldan çıkar , erkekse insanlıktan ..
~ Bulmacaları kurşun kalemle değilde
tükenmez kalemle çözüyor olmamız milletçe
kendimize olan aşırı güvenin bir göstergesi gibi sanki .
~ Kendinden nefret edip,ayna parçalamak kolay..Sorun;sonrasında ortaya saçılan binlerce 'seni' kim temizleyecek?
~ Bir şairin dediği gibi; ''Başka anlamlar aramaya gerek yok! katlandığım kadar seviyorum seni gerçek bu..'' evet bu! ...
~ Hoşuma giden bütün kusurlara sahipsin.
~ Artık ne sıradaki parça sen ol , Nede bana gel; Bence sen biraz dürüst ol ve önce kendine gel .
~ Onu terkedip giden sevgilinin ardından acılı aşk sözleri yazıp ağlayan kızlar pardon ama nerden bu gurursuzluk ?
~ "soğuk içiniz." uyarı değil, aksine yüzyılın tespiti. gerçekten soğuk içimiz.
~ İçiniz kor gibi yanarken susmak, acıların en beteridir.
~ Hakikat değişmez . Değişene hakikat denmez .
~ Bir erkek seni mahvetmeye yemin ettiyse; merak etme, içer ve kendine eder; ama bir kadın yemin ettiyse kesinlikle mahveder!
~ Gidişin bana koymuyor'da kalbime üvey evlatmış gibi davranman bende 'felç' etkisi yarattı.
~ Dünyadaki en kötü espri yapma yeteneği öğretim fakültelerinde öğretiliyor sanırım yoksa bu hocalara verilen doğal bi yetenek mi?
~Türk eğitim sistemi öğrenci tipolojisi; sınavda test, kantinde tost, stresle dost, geleceği lost.
~ Erkekler büyüyüp olgunlaşmaz yalnızca boyları uzar .
~ Hepiniz aynısınız!" diyenlere soruyorum.. / "hepimizi" nereden tanıyorsunuz?
~ Okulda etek katlayanlara sesleniyorum: Tamam hamurunuzda varda , bebeğim yamuk katlıyosunuz lan. ♥
~ Can Yücel 1926 yılında yazdığı şiirleri Facebook'ta ergenler tarafından paylaşılıp tribe girilsin diye doğdu.
~ Yanındayken kırılgan bi mutlulukla dokunmaya bile kıyamazken, uzağındayken ölümüne hislerle amaçsızca özlüyorsan o, ya annendir ya sevgilin.
~ Hayata yeni başlayan arkadaşlara öğütler: Yeni yıl diye bi şey var, çok acayip şeyler olacak sanıyorsun hep, olmuyor. Kafana takma hiç.
~ Sahte kahkahaların yanında tatlı tebessümüm yeter.
~ Her özlediğinde onlara ulaşmaya çalışırsan onlar seni hiç özlemezler.
~ Aşk, kişinin kendine yakışmayanı zorla giyme çabasıdır. Çekilen acının yoğunluğu, seçilen elbisenin boyutuyla doğru orantılıdır.
~ Biri şöyle karşıma geçsede ona aşk'ın nasıl birşey olduğunu anlatamasam, anlatamadığım kadar aşık olsam tekrar tekrar.
~ Erkekler ya zevksiz yada bu çirkin kadınlar çok şanslı.
~ Soru işaretlerinin çengel biçiminde olması hayata tutunmamız içindir.
~ İnsan bazen küçük hesapların küçük sevdalara ait olduğunu görebilecek kadar büyük bir kalbe sahip olmalı.
~ Sevgili kadınlar paralı,kültürlü,akıllı,romantik,yakışıklı ve evliliğe can atan birini istediğinizi biliyorum.
Yok öyle biri

~ Bırakın lan bu ayakları.Kaçınız çırılçıplak bedenler karşısında yalnızca gözlerine baktınız ? Sorsalar güya hepiniz aşıktınız ...