Aşk

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
Söyleyecek onca cümlem var

sana ama söyletmeyen birde

yüreğim.. ||

☻/
/▌
/ \

Söylesene !
Hangi rüzgarlara sattın da saclarını devrik cümleleriimin öznesi oldun..
Bil ki Gönlüm Senden Demir aldı Yelkenler FORA !!!

29ptd6u.gif

Günden güne özLüyorum seni ..OLan biteni yaşadıklarımı seni ve seninle yaptığımız herşeyi özLemeye başLadımm.. Kim oLduğunu söyleyemem..İnan hep kaldın sen içimde ...Birgün bitti diyip olmaz diyip çıktık hayatlarımızdan...Keşke diyorum bazen kendime ... Mutluydum seninle (: O kadar kişi geLdiki yerine senin kadar sevem...edi
O kadar kişiyi sevdiğimi sandım ki senın yerine geçemedii... Neyse gerek yok boş sözlere ...
Eski bir anısın artık öylece kal yerinde ..

29ptd6u.gif

ђaYaTıηDaη TaMaMeη SiLeMeZ Beηi кiMSe Ya кaLBiηDe WaRsA YüReĞiηDe YaDa BeDeηiηDe MuTLaKa BiR İzİm кaLıR GeRiYe.. Beηi UnUtMaηa YeTeCeк MeSaƒe Yoк ALeMdE! SaDeCe ZaMaη GeÇeR..BiRaZ Daђa BaKaRSıη ALeMLeRe AkArSıη AmA YeRiMe BiR ALLAђ'ıη кuLuNu кoYaMaZSıηη!!!!

29ptd6u.gif

Doğrularımı götürecek kadar yanlış yapmadım hayatta!!

çok sıkıştığım yerde boş bıraktım hep,

şimdi bıraktığım boşlukların birisindeyim belkide,

kimsenin doğrusunu götürmedim,

hiç kimseninde''yanlışı” olmadım.

YETMEZ Mİ!

29ptd6u.gif

Şimdi...
Ellerimde son satırlarınla süslü grimsi bir kağıt
Yüreğimde adı "sen" olan sızım
Dilim lal...
Gelmeyeceğini bile bile...
Bekliyorum
Denize karşı, hala hayalinin dolaştığı o sahilin kırık bankında...
Suskunca...
Hadi gel ne olur!

Zaten...

Hüznüm başımdan aşkın..

29ptd6u.gif

ZamanSıZ qéLioORSun akLıma. . qéCé vé qünDüZ ayRımSıZ. . ya ßi ı$ıqın oRTaSınDa DaqıTıoRSun akLımı. . ya Da qéCénin ßiLmém kaÇınDa ßöLüoRSun uykumu. . ya qöZLéRin qéLioR akLıma. . ya Da HayaLin ÇıkıoR kaR$ıma. . unuTuyoRum unuTmaSınaDa. . "Séni" DéqiL. . "SénDén" ßa$qa "HéR$éyi". .

29ptd6u.gif

"..Öyle büyük umutlarım olmadı benim, büyük düşlerim, özlemlerim, büyük beklentilerim olmadı. Koşullarım beni oluşturdu ben acılarımı buldum. Herkes gibi yaşasaydım
eğer, yaşamı onlar gibi görebilseydim çarşılar yeterdi
avutmaya beni. Bir gömlek, bir ayakkabı, bir elbise; bir
yemek lokantalarda; televizyon, halı, masa ve daha nice
eşya yeterdi yalnızlığı örtmeye, kendimi göstermeye, va-
rolmaya, 'dar çevre yitikleri'nde önem kazanmaya... "

29ptd6u.gif

'Ne garip bir oyuncak şu insan! Yürür, konuşur ve acı çeker. 70 kilodur. Kendisine ve çevresine ait hiçbir şey bilmez. Bir nevi ıstırap makinesi. İplerini başkaları çeker. Hantal ve şapşal bir robot. Neye sevinir bilinmez. Sınırsız olan hayalleri ve acı kabiliyeti. Etten bir kafes ve aciz içinde kıvranan bir ruh. Vücut araba, akıl arabacı. Ama gözleri bağlı arabacının, arabaya hükmeden, atlar... Buda haklı: Varolmak için yok olmak lazım, parça bütüne kavuşacak ki hasret dinsin. Bütün musiki, bütün şiir, bütün aşk, bu bir çuval kemik, bu asi ten, bu aptalca endişeler ne olacak? Ne olacağını bilen var mı? Kader hep oynayamayacağı roller yükler insana ve ıslıklar. Alkışlar sahtekarların...'

29ptd6u.gif

Derler ki,aşk da unutulurmuş herşey gibi.hem de yaşanıp bittikten, soğuyup küllendikten sonra değil, tam da dolu dizgin devam ederken unutulurmuş aşk.Ğöğün üçüncü katında zühre yıldızı olurmuş,sevdiklerini hatırlamayanlar zühre yıldızının elindeki aşk aynasına bakarlarmış.Gördükleri yüz,aşık oldukları kişinin yüzü olurmuş....
Derler ki bazıları sadece zifiri karanlık görürmüş aynada.Böylelerinin hafızalarından şüphe etmeleri yersizmiş.çünkü tekleyen hafızaları değil,yürekleriymiş.......

29ptd6u.gif

Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı,
Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var.
Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi
Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var.
Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama
Birde susturanı var: SUSTUM..!
SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..

Geri