ArtizLerin rezilliğe qeL :D :D :D

2
EXE RANK

iNDEVjE /K/

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
iNDEVjE /K/
ßeyLer micro beni kaç qündür çağırıyor msneden.Team var sv varr maç ataLım.ben hiçbir teamda deiLdim topLadım arkLarı.takıLdığım swden ark çağırdım fake team kurduk girdik artizLerin maç swye 85.153.15.112 bunLarı yeniyorken hepimize ban attıLar :D :D :D
ReziLLiğin bu kadarıda oLmaz.
adszsfw.png
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Atın benim fake cLanıma bi qL `` :)

Ahaha :D Lan veletler :D of gülceğim yoktu :D Adamlar 5-0 yenılıyor 3kısıler yol verdık rezillik :D Gl kingler :D

AnLıyorum sizide koLay değiL yedirememek :D

Hahahaha :D :D Ulan ne adamlarsınız :D Hem yeniyoruz hem 3 kişi kalmışlar banladık bizde napalım bu botlarla maç atıp :D

Adamlar king dagılın . Nokta :D

profılme gır msn'yı ekle kım ezılıyor? :D Ya yuzumuzu boyle bebeler gulduruyor :D

qL beyler bunlar hep böyle saten hll olsun sana ve fake takımına 2 yüzlülük diz boyu bu ART`Z lerde :@

Tartışmıcam dıyorum yınede. Lan velet az once yenıldın ne atar böyle ? Adam akıllı oyun oynatmıyorsunuz ya. Mac mı atmayalım yenmekte var yenılmekte hak yemekte var hak yememekte. Kım kımın ne oldugunu bılıyor sen rahat ol.

Lamerler banlamış :D Coluk cocuk dostum

SS de belli oluyor zaten gg verildiği , adamların birbirini vurmaya başlamış , birisi kendi ad***** vurup çıkmış :/ daha ne olsun ? sen tk atarken mi banladılar yoksaa ouuvv kıy a m a m ~ :O

La yeniyorduk...birden kendilerini vurmaya başladıLar sonra attılar banı ezoLar .d

Ya senın gıbı veletler yuzunden yemın edıyorum oyundan soğudum. Lan hepiniz niye bizi buluyorsunuz kabullenmiyorsunuz yenilgiyi he ? EKLE LAN MSN ATALIM MAC EKLE :@

Geri